Little Wolf

Jak zahnat nudu?

Protože jsem neuvěřitelně zlá mrcha, rozhodla jse se dělat něco jako parodii na některé články. A teď si říkám něco jako: ó Claw, ty jsi génius! Poseidón by na tebe byl pyšný! (Ehm..ne)


Tak začneme...s tímhle :P

Jako...není to až tak špatný článek, rozhodně jsem viděla i horší. Ale jak jsem řekla, jsem mrcha. A ten článek mi prostě nepřijde originální. A nudím se. Což je vzhledem k názvu článku asi dobře...nebo špatně?

1) Filozofujte. Nejlepší je to v noci, okolo druhé v noci, když nemůžete usnout. Buď z té kraviny, co váš mozek vymyslí usnete, nebo aspoň místo počítání oveček něco děláte :D A klidně si to zapište, nic tím nezkazíte. Můžete taky myšlenky poslat kamarádům, aspoň se zasmějete.


2) Kreslete. (Ale Claw! To není originální!) Nemyslím normální kreslení. Kreslete/malujte nějaké psycho obrázky, krev, zbraně a tak. Nuda na hodině zažehnána. Osvědčeno ve škole - jenom si dejte pozor, ať si toho učitel nevšimne, potom byste to museli vysvětlovat psychologovi. (A jo, Claw, měla bys tam zajít!  Ticho! Píšu článek! a nechci aby ze mě spáchal sebevraždu.)


3) Ničte věci. Neyslím tim, aby jste rozkřápali třeba iPhone 6...vemte si třeba větvičku a začněte ji lámat. Zábava, víte? :D


4) Pište si s kamarády. Je to bezpečnější, přes fb vás nemůžou praštit. Nejlépe používejte dvojsmysl + jména spolužáků. Hnusných, samozřejmně :) Tenhle smajlík bude vaším nejlepším kamarádem O:)


5) Čtěte knihy, povídky, sledujte youtubery, cokoli co chcete. Ale v jiném jazyce než češtině! Zároveň se i něc naučíte. Mě povídky a seriály hodně zachránili při testech z ajiny. (Claw, jdi se učit tu slovíčka. Ticho!)


6) Nepište si deník. Nikdy. Nudnější a depresivnější činnost jsem nikdy nenašla. Místo toho se třeba procházejte v dešti nebo na hřbitově. Jo, i to je zábavnější :D


7) Hledejte ve všem smysl. Vemte si pár knih, nebo notebook, papír a tužku. Vyhledejte si okolnosti teroristických útoků a vymýšlejte teorie :D


8) Kritizujte! Je to naprosto zábavné, stejně jako odpovídání na reakce na váš komentář :D


Ok, to je pár blbostí. Pod článkem chci najít plno hejtu! (Ne, to nechceš, Claw. Chcípni!)





Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Clawdeen77: Není zač, fakt je to super. Vtipné, hezky napsané, navíc žádný román ani nic tak strašně krátkého, takže podle mě ideální článek. smajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.