Little Wolf

Antisocial, asocial, introverted

Vtipné. Miluju některé lidi... 

Poslední dobou mi přijde, že ze sebe (aspoň nějakou dobu) dělá strašně moc lidí introverty či asociály. Vyloženě stačí výjimečně trávit čas ve třídě a slyšet tu a tam lidi. Ne, vážně nejste introverti, když si stěžujete, jak jste x dní nebyli někde na nějaké párty. Zvlášť když to říkáte klidně relativně náhodnému člověku, se kterým jste se jen tak rozhodli bavit. 

Ne, vážně z vás jeden či dva víkendy strávené u knížky/filmu/seriálu etc. nedělá asociály. To, že se vám občas nechce s nějakým člověkem mluvit, taky ne.

Obecně mi přijde, že si spousta obyčejných, typických, společenských lidí tak nějak "hraje" na to, co není. Máte tady holku, poslouchají hlavně to, co je v rádiu, ale oblečená je typicky jako třeba metalistka. Korunu tomu dodá tričko Metalliky nebo Nirvany. Z C&A, Takka či H&M. Buď ani neví, že je to(byla) kapela, nebo od nich zná Nothing Else Matters nebo Smells Like Teen Spirit... Hej, nikomu neberu styl oblékání, ale docela bych od sebe chtěla odlišit někoho, kdo mi na metal řekne, že jsou to skřeky a člověka, se kterým můžu polecat o tom, jak je daná kapela skvělá.

Taktéž nechápu spolužačku, co před všemi strašně tvrdila, jakou má sociální fóbii. Ten samý člověk prosím pěkně lezl některým učitelům do prdele, nejradši je se svou partou čítající asi třetinu třídy, objímá a dělá kraviny se spolužákem uprostřed třídy, když s ním ani nechodí... Nemá problém jinde řvát na třídu primy, ať si pohnou s převlíkáním, má tunu známých, poté, co si nechala udělat tetování, tak ho všem ukazovala (byť nebylo zrovna na normálně viditelném místě) a mluvila o tom, jak byl ten tatér v pohodě a jak se bavili. Jo, určitě, máš hroznou sociální fóbii, ty jsi trošku nervózní před prezentací před třídou! Vůbec tady totiž nejsou lidi, kteří se bojí zeptat prodavačky, zavolat si někde, před třídou nejsou schopni dát dohromady jednu větu...

Jiný level tomu dává dvanáctiletá holka, typický příklad basic bitch, která si dojde do školy v mikině anti-social. Protože to je cool, jelikož to viděla na instagramu. Protože takový člověk je strašně, neskutečně proti společnosti. Jistě.

                                        

Komentáře

konemyVIP(Girl´s Dream)

Jedna holka u nás z kvinty si koupila mikinu s Nirvanou a prý není schopná vyjmenovat ani všechny členy skupiny nebo jakékoliv jiné album než Nevermind. To je prostě smutné.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

konemy: Takové jsou nejhorší... Jako nemám potřebu zkoušet lidi z historie kapely, ale aspoň základy? Máš úžasnou spolužačku, no. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Neviem či to v ČR poznáte, ale je na Slovensku taký časopis Zdravie, a tam sa píše o chorobách, ako sa pred nimi chrániť a tak. A väčšinou to dopadne tak, že keď ho čítaš, zistíš, koľko chorôb máš xD. Ja som si tak jednu dobu myslela, že som sociopat. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.