Little Wolf

♦Magic alebo Harry Potter TAG♦

Byla jsem zatagovaná od Alissy Layly :), původní článek najdete zde.

Tak si to užijte. :) Mimochodem, otázky jsem převeda do češtiny, protože bych potom nechtěla na otázku o Rokfortu odpovídat, že do Bradavic bych teda chodit chtěla.


Jaké kouzlo bys chtěla umět ovládat?

Hej, všechny! Tolik, kolik bych se mohla naučit. Přece jen, kdybych byla čaroděka, tak si chci umět poradit, ne? A moc se mi líbí kouzla Přeměňování, protože je to opravdu super. A samozřejmě Expecto Patronum. :) Mozkomoři jsou svině. Jinak i Riddikulus, není příjemné čelit svému strachu bez šance na obranu.



Jaký předmět by ses chtěla učit?

Opět, snad všechny. Tedy, počkat. Určitě by mě nebavila astronomie - nebavila mě ani ve fyzice. A bylinkářství by mě taky úplně nebavilo. Asi. No a jasnovidectví tak trochu neuznávám.

Na druhou stranu takové Kouzelné formule, Obrana a Přeměňování zní fajn.


Je nějaký předmět, který by ses nechtěla učit?

Jaj, já jsem to zhrnula už v předchozí otázce. :D


Kdy jsi přečetla první knížku a viděla první film?

Knížku - mimochodem, byl to třetí díl - jsem přečetla ve třetí třídě, když mi bylo osm (nebo takhle, přečetla jsem čtvrtinu knížky a půjčila si první díl). No a film jsem viděla asi v deseti.


Která bytost tě nejvíc fascinuje?

Testrálové. Jsou tajemní a potom je tady ta věc, že je vidí jen ti, co někoho viděli zemřít. Hm, je to zajímavé a tak...

No a potom asi i bazilišek a draci.




Četla jsi nějaké jiné knihy mimo hlavní příběh?

Bajky Barda Beedleho, Fantastická zvířata a kde je najít, Famfrpál v průběhu věků. Jinak teda Prokleté dítě a takové ty e-book speciály o životě Minervy a dalších postav, nevím, jak se to jmenuje.

       


Máš doma nějaký merch?

No, tak jako... mám první tři knihy v angličtině, Prokleté dítě (proč jsem si to jen kupovala?) a tričko Expecto patronum. Naneštěstí je tohle vše. :/


Jaká je tvoje oblíbená postava?

Pff, tak to je složité. Mám ráda knižní Ginny, Hermionu, Remuse, Siriuse, Tonksovou, Bellatrix, Charlieho, Snapea ... Jako, mám ráda většinu. Nemusím asi jen Brumbála, Červíčka a občas je mi protivný Harry, hlavně teda v páté a šesté knížky, kdy už ho bylo prostě až moc. A ani Draco mi není zrovna sympatický.


Do které koleje bys chodila?

No, doufám, že do Zmiojozelu. Prostě se mi ty prostory líbí, celkově ty typické vlastnosti na mě sedí a miluju kombinaci zelené a stříbrné. Zmijozel mi taky vyšel na Pottermore a v RPG hře. :)

[Unsupported element format] 


Čteš Harry Potter fanfikce?

Už ne tak, jako kdysi. Jsem vybíravější, mám velké nároky na to, aby byla bez chyb, jak logických, tak gramatických a pravopisných. Osobně můžu doporučit blog Viky a Witherell. Jsou tam fajn překlady. :) Jinak se mi líbí i překlady kanoura na fanfiction.potterharry.net (omlouvám se, nejde mi odkaz) a taky velice propracované Bless the Child.


Plakala jsi, když zemřel Sirius?

Ano. Když jsem četla knížku. U filmu bych se udržela, nebýt hudby. :/  Hlavně proto, že se před chvilkou vrátil z Azkabanu, konečně se seznámil s Harrym, vyřešil to s Remusem a tak.


Jakou postavu nenávidíš?

A víte vy, že ani nevím? Nenávist je až moc silné slovou, abych jej vyčerpala na postavy. :D Ale nesnáším růžovou pizdu, Lockharta, Červíčka a nebyl mi nikdy sympatický Cedrik :D.


Chtěl bys studovat v Bradavicích?

Co je to sakra za otázku? Jasně! (Jen by mi asi chyběl internet.) Škoda, že neexistuje... Je to místo, kde bych asi zapadala daleko víc, než v normálním světě.  Opravdu jsem litovala, že se sovička v jedenácti neukázala. :/



Shipuješ Dramione?

Nope. Nejdou k sobě. Popravdě, shipuju Hermionu s Viktorem a ani oni jsou taky rozdílní, ale já prostě Draca nemusím. Navíc většina Dramione shiperů je poněkud dementních (hej, ne všichni!). A povídky jsou příšerné...

Tak to by bylo vše. Jinak, ráda bych zatagovala Sagku, Obeye a fixu. Třeba to nakonec napíšete. ˇˇ Pokud by vám to vadilo, napište.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.