Little Wolf

Fast & Furious 8: The Fate of the Furious

Včera jsem vylezla ze svého pokoje s jediným cílem - jít se s kamarádkou po delší době podívat do kina. Takže mě mamka dovezla do města, kde jsem chvilku čekala na kamarádku a potom už jsme vyrazily. Cestou jsem se cítila trošku mimo, protože po cestě jsme potkávaly samé kluky. No fakt!

Přišly jsme ke kinu 19:45, čtvrt hodiny před začátkem, protože jsme ještě neměly lístky a co vidíme? Totálně megavelkou skupinu kluků. Jako fakt. Občasný výskyt holky byl pouze ve formě přítelkyně a nejčastější skupina byla takováto: tři kluci a jedna holka. Věkově se to pohybovalo asi tak od čtrnácti, patnácti do dvaceti pěti.(?) Byli i starší, ale on ten rozdíl mezi třicetiletým a pětatřicetiletým chlapem moc rozeznat nejde. 


Každopádně, po koupi lístků jsme téměř hned zamířily do kinosálu. No a po kopě reklam a upoutávek na nudné filmy to konečně začalo.

(Pozn.: nebudu moc spoilerovat, nebojte)

Co mě jako první překvapilo - španělština(v prvních minutách) a skvělá hudba. Děj začal na dovolené Doma a Letty na Kubě. Viděli jsme jeden z jeho závodů (kde, jak jinak, vyhrál a zničil auto) a chvilkový bezstarostný život.

Nicméně tohle netrvá dlouho, jelikož se na scénu dostává nesympatická hackerka a teroristka Cipher, která začne Doma vydírat...



Kvůli jistému člověku nakonec Dom zradí svoji rodinu a začne pro ni pracovat. Začne to tím, že v Německu schválně vybourá Hobbsovo auto a vezme mu EMP (elektoromagnetický pulz), který ukradli. No, Hobbse chytí a ve vězení potká svého známého Jasona.

 


No, potom se i s ním díky panu Nikomu a Nikomu Juniorovi dostanou z vězení a setkají se se svým týmem. A začíná ta pravá zábava plná násilí, úžasných a vtipných scén, chuti dát té blonďaté mrše do ksichtu a tak vůbec. Původně jsem to chtěla vypsat vše, ale myslím že by bylo lepší, kdybyste se na to sami podívali. Pořád máte čas zajít jako já do kina :D. Těch 130 Kč za lístek mi rozhodně nepřijde moc.



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.