Knižní koutek a ještě víc!

Mé oblíbené hudební skupiny

Ahoj všichni,

jsem opět zpět a tentokrát tento článek nebude o knížkách a nebude to ani tag. Z názvu jste si již mohli přečíst o čem jsem se rozhodla napsat. Ano, o mých oblíbených kapelách, které poslouchám. :-)


Jedna z mých nejoblíbenějších je kapela Nightwish, která má opravdu chytlavé písničky. Hrajou sice metal, rock, ale o mně jste se teď dozvěděli, že mám tento styl velmi ráda. Hlavně si o mně nemyslete nic zlého. ;-)


A když už jsme u tohoto žánru, tak nejčastěji poslouchám hudební skupinu Rammstein. Většina z vás tuto skupinu nejspíš zná a ví, že zpívají německy. Pro mě je to super, protože jak ji poslouchám, tak si procvičuji naslouchat v Nj. No, rozhodně doporučuji a i když třeba nemáte rádi metal nebo němčinu, tak je možné, že si ji zamilujete. I moje třída němčinu nesnáší a pořád zpívají "Du hast". ;-)


Další kapela je zase z ČR a mám na mysli skupinu Slza. No, co dodat, prostě super zpěvák, který je opravdu jedinečný svým hlasem (podle mě). :-)


A co říkáte na Chinaski nebo Mandrage? České kapely nejsou vůbec k zahození. Je škoda, že většina mladších poslouchá spíše jenom ty zahraniční a ani trochu ty české.


Doufám, že vás můj článek zaujal a budu ráda když mi napíšete ty své oblíbené kapely, které posloucháte nebo je chcete doporučit ostatním. Zatím na viděnou ( nebo spíše na psanou :-) )


              Ajulka

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.