Knižní koutek a ještě víc!

Úlovky z knihovny 2

Ahoj všichni, 

po opravdu dlouhé době jsou zde zase Úlovky z knihovny. Od té doby, co jsem sem dala ,,1. díl", tak jsem mezitím byla v knihovně asi dvakrát a proto tohle bude dvojnásobný článek. Omlouvám se za dlouhou neaktivitu, ale měla jsem toho ve škole hodně. Zase se to ale rozhodně vyplatilo, protože jsem dostala samé 1. ;-) 

Nejprve jsem knihovnu navštívila někdy v listopadu roku 2015 a vypůjčila jsem si:


Deník mimoňky 8 - Rachel Renée Russellová

Sice je toto už osmý díl Deníku mimoňky, ale pořád se mi opravdu hodně líbila. I když byla trochu horší než ostatní díly. Ale pořád ji doporučuji a dávám jí 4 hvězdičky.


komiks Romeo a Julie - nakladatelství Grada

K Romeovi a Julii jsem se vlastně dostala tak, že jsem byla na baletu a moc se mi líbil a v knihovně jsem viděla ten komiks, tak jsem si ho půjčila. Je to opravdu super komiks a zaslouží si ode mě 5 hvězdiček. :-)


Druhá stříbrná kniha snů - Kirsten Gierová

Druhý díl ze série Stříbrná kniha snů se mi líbil možná i víc než ten první. Ale obálka u prvního dílu je tedy hezčí. :-) No, tuhle knihu rozhodně doporučuji a dávám jí 5 hvězdiček, protože si získala moje srdce.


Princezna Viktorie - Thomas Brezina

Opravdu úžasná knížka. Zde asi není, co dodat, protože knížka je velmi čtivá a já byla, tak zvědavá jak to dopadne, že jsem za jeden den přečetla 100 stránek. Vřele ji doporučuji a zaslouží si 5 hvězdiček. ;-)


No, teď můžeme rovnou na další výpůjčku v knihovně. Tentokrát jsem si půjčila:


Eragon - Christopher Paolini

Momentálně čtu a je to knižní pecka!!! Chybí mi hodně stránek do konce, ale to nevadí. Radši mít přečtení za delší dobu než nemít tu knihu vůbec přečtenou. :-)


Spočítej hvězdy - Lois Lawryová

Tato knížka se odehrává v Dánsku za 2. světové války a hlavní hrdinkou je holčička Annemarie. Je to knížka sice tenoučká, ale je velice krásná. Uděluji jí 4 hvězdičky.


Bílý Tesák - Jack London

Stále čeká na přečtení. ;-)


Pro tento článek to je vše. Pokud se ti článek líbil budu ráda za like a pokud si některou z knížek četla, určitě napiš do komentářů nebo do zprávy. ;-)


       Ajulka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.