Knižní koutek a ještě víc!

Booktubeři

Ahoj všichni,

toto je po dlouhé době článek ze sekce knihy, ale není to přímo o knihách. :-) Už z názvu jste mohli poznat, že se jedná o tzv. Booktubery. Pokud jste tento pojem ještě neslyšeli, tak to jsou youtubeři, kteří točí videa převážně o knížkách. Dnes bych vám chtěla některé z nich doporučit. ;-)


Jednou z nich a pro mě nejlepší booktuberkou je Rodaw. Můžete si najít buď její starší kanál, kde natočila většinu svých videí. Tento kanál se jmenuje Rodaw z Knihánkova nebo si najděte její nový kanál, který nese název Knihánkov.

Abych vám zde o ní něco napsala, tak čte převážně hororové knížky, ale najdou se i jiné žánry, opravdu hodně miluje pejsky a vlastní jich spoustu. :-) Její kanál je tedy pro milovníky psů také úžasný. A pozor, netočí jen ona, ale i její maminka, sice méně často, ale točí. No, prostě a jednoduše tato booktuberka je TOP.


Další osoba je opět holka a kanál se jmenuje Svět podle Marilee. Co se týče čtení, tak si vybírá hlavně Young Adult knížky, takže pro lidi cca kolem 11 - 21 lety úplně ideální. Je to tak trochu blázen, ale to jsme každý. :-)

Díky tomu je jí kanál originální a díky sestřihům velmi zajímavý. Mrkněte na ni a pokud máte rádi fantasy, bude to pro vás ten pravý šálek čaje.


Když už tento článek píšu, nesmím zapomenout na chlapskou sekci a v té se vyjímá nikdo jiný než Ondrův knižní špajz. Název se vám možná nelíbí, ale on umí o knížkách opravdu hezky mluvit. Znovu říkám, je to trochu podivín, ale koukněte na jeho kanál a sami uvidíte. ;-)


Pro dnešek to bylo všechno. Samozdřejmě jsem sem napsala jen některé booktubery, ale tohle měl být takový výběr těch nejlepších (alespoň pro mě). Pokud máte rádi booktubery nebo nějaké sledujete, můžete to napsat do komentářů a příště se na vás opět těším!!! :-D


                  Ajulka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.