Knihomolův blog

#KnižníNovinky - 8. díl Pottera

Xin chào!


Tak na rovinu - z toho názvu je asi každému jasné, co je sdělením tohoto článku, že? Hysterický jekot za 3...


2...


1...


4


Asi už každý slyšel něco málo o tom, že vyjde 8. díl. Jedná se o divadelní hru, takže to nebude klasický román a sepsal ho Jack Thorne. V angličtině nese název Harry Potter and the cursed child, v češtině Harry Potter a prokleté dítě. Kniha měla vyjít (v češtině) původně letos 12. 9., ale jak už to tak bývá, datum bylo přesunuto na 30. 9. Stránek má být 384. Kdo se nemůže dočkat, je dostupná anglická verze a je prý jednoduchá k pochopení - zvládnout by ji měl i páťák. Aspoň myslím, já ji ještě nečetla :D



Anotace: Speciální vydání pracovního scénáře. 


Harry Potter to nikdy neměl snadné a teď, jako přepracovaný zaměstnanec Ministerstva kouzel, manžel a otec tří školáků, to má ještě těžší.
Potýká se s minulostí, která nechce zůstat tam, kam patří, a jeho nejmladší syn Albus se mezitím musí prát s tíhou rodinného dědictví, o které nikdy nestál. Minulost a současnost se čím dál hrozivěji prolínají a otec i syn zjišťují nepříjemnou pravdu: temnota někdy vyvěrá z nečekaných míst.
Divadelní hru Harry Potter a prokleté dítě na námět J.K. Rowlingové, Johna Tiffanyho a Jacka Thornea napsal Jack Thorne. Je osmým příběhem ze série o Harrym Potterovi a zároveň prvním, který se oficiálně dočkal divadelního zpracování. 



Na závěr se můžete pokochat obálkou :D





Vaše knihomolka Lady ChocolateCake

Komentáře

viethoaVIP(Píšeme povídky a příběhy)

2lucie: To je copyright jak noha. Zaprvé - na novinku jsem upozornila předtím, než vyšla. Zadruhé - jenom proto, že jsem napsala o knižní novince, ještě neznamená, že jsem kopírovala magazín. Navíc zatřetí - nelíbí-li se, nikdo tě nenutí to číst. A mimochodem, nemáš na blogu náhodičkou recepty? Protože si vzpomínám, že magazín TAKY píše články s recepty... Á, "nudáááááááááááááááááá kopíruješ magazín". Z principu to samý smajlsmajl

viethoaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.