Kakajíčko s Otys

Otys začíná s blogem!

TAKOS, tohle bude pozdrav, který už budete slýchávat častěji, nebo-li vítejte u mého prvního článku! ;)

Tohle bude spíš taková informačka nebo tak něco...



Proč pozdrav ,,TAKOS" ?

Není to kvůli tomu, že bych měla nějak extrémně ráda tacos nebo tak, ale je to odvozené od mého blogu.

KAkajíčko S OTys, dáte ty velké písmena nějak dohromady a vznikne vám ,,TAKOS."



Proč se můj blog jmenuje ,,Kakajíčko s Otys" ?

První mě napadlo, že se můj blog bude jmenovat ,,Otakarčin bloček" ale to není až tak originální...

V mých článcích se budou probírat různá témata, která budou asi trochu na dýl, takže si můžete udělat pohodlí, uvařit si kakajíčko a počíst si mé ubohé kecy na blogu... Asi proto... (A taky mě nic jiného nenapadlo.)

Prostě něco jak má Blitzenová ten svůj ,,Čaj s Teri" já mám ,,Kakajíčko s Otys." #NoCopy



Proč jsem s blogem nezačala už dřív?

Jeden blog už mám (nechci ho jmenovat), to za 1. a za 2. moc články psát neumím, hlavně příběhy, povídky atd. Navíc nejsem takový ten typ, který pořád jen vysedává u PC a nemá na práci nic jiného, než psát denně třeba 3 články. (Tímto jsem nechtěla nijak urazit ty holky, které denně vydávají 3 články)



O čem zhruba budou mé články?

Tak od všeho něco, snad kromě příběhů a povídek. :D Budou tu nějaké ty vtipy, mé názory na něco, možná nějaké vyřazovačky, tagy (jestli teda někdo zná amatérku Otys), fakty, Top 5 nebo Top 10 a podobné věci...



A o čem mé články rozhodně nebudou?

V žádném případě to nebudou ty články, kde napíšu třeba 1 větu a to je celý článek. Např.: ,,Ahoj, mám ráda Řezníka, je super a u dalšího článku ahoj." Nebo: ,,Dneska jsem měla na oběd kuře, bylo moc dobré."

Upřímně takové lidi ráda nemám, kteří takové články píší. Přijde mi to jako zbytečná věc, to už zrovna můžete napsat do síně slávy. A taky mé články nebudou plné chyb. (Teda... Pokusím se.) To je další věc, která mi u některých článků vadí. Ok, beru třeba to, že se překliknete a napíšete třeba ,,Mám tě ráda" a ono vám to opraví na ,,Mám tě řada." Takové překlepy nebo automatické opravy já beru, ale ne proboha aby někdo, komu je třeba 13 let napsal ,,Neska sem f parku vyděla dwa psi." Proboha, vy to nevidíte?! Vždyť to úplně trhá oči! o.O A taky nebudu všechno kopírovat z Wikipedie, jako některé ! ;) 



Proč vám nadávám na váš blog, když ho přitom nemám o nic lepší? 

Takže, to není vůbec pravda. :D Já nikomu nenadávám ani nikoho neurážím. :D Pouze vyjadřuji svůj názor, to bohužel některé neumí pochopit. (: Opravdu si po sobě čtěte články, které jste napsaly, protože to opravdu trhá oči! 2 věty nebo něco okopírované z Wikipedie, kde jen zmáčknete ,,Ctrl c + Ctrl v" nepovažuji za článek. Když už chcete psát článek, tak o něčem pořádném! Ne jen o tom, že máte rádi nějaký film nebo podobné případy. A když už takový článek píšete, tak to aspoň rozviňte! Např.: Proč se vám ten film líbí, ve kterém roce se natočil, kdo ho natočil, kdo se na něm podílel, kdo tam hraje, o čem to je nebo naopak, proč se vám ten film nelíbí atd. 


Kolikrát týdně budou mé články vycházet?

Myslím si, že to nebude pravidelně a možná ani ne týdně, spíš tak 2x za měsíc. Nad tímhle jsem tak moc nepřemýšlela, prostě kdy článek napíšu, tak vyjde.



Takže to je asi tak všechno, co by jste zhruba měly o mém blogu a článcích vědět. 

TAKOS! c:












Komentáře

Artemia(Svět Fantazie ^^)

No podívejme.
Že by konečně někdo blog, ve kterém nebudou mít 10 vět a žádné formátování? Mmm.
Začala jste sympaticky a slibně, tak pevně doufám, že vám to vydrží. Pokud se vám to povede, rozhodně máte plus, komentáře a sledování.
Takže vám přeji mnoho, mnoho štěstí, trpělivosti, výdrže a zdaru!
A hezký zbytek dne.
Artemia.

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Artemia: Mockrát děkuju! Tvůj/váš (Nevím jestli vám mám tykat nebo vykat, ale když vy mi vykáte, tak já vám budu také.) blog je super, chtěla jsem vám dám nějaké ty pluska, bohužel mi došly, tak zítra se těšte na vlnu plusek! A taky nemám ráda ty články, které jsou až moc barevné, podtrhané atd.
A také vám přeju mnoho štěstí, trpělivosti, výdrže a těch ostatních věcí...
Na shledanou a hezký zbytek večera.
- Otys.

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.