KagamineRinCZ

ODPOVĚDI NA VÁNOČNÍ OTÁZKY

Čauky. Vzhledem k tomu, že jsem letos schytala první, a moc doufám, že poslední virozu a musím trčet doma s kašlem, který naštěstí vyděsí všechny zloděje, takže se ani nemusím zamykat, tak budu asi přidávat více článků :D A že bych radši táhla do školy XD No nic, takže jsem se rozhodla udělat takový vánoční článek na různá vánoční témata, aneb odpovědi na otázky, na které se nikdo neptal.

Pokud vám dochází témata na články, klidně si tyto otázky vemte a použijte ve svém článku :)

 CO JÍM NA ŠTĚDROVEČERNÍ VEČEŘI?

Za tohle mě bude asi spousta lidí nesnášet, ale já fakt nenávidím řízky :D Nechutná mi ani tradiční bramborový salát, je to na mě takové moc těžké a mastné. Takže si dávám lososa, hodně lososa, čtvrt kila a k tomu ledový salát. A samozřejmě cukroví. A pak mi Len přiveze jeho jogurtový bramborový salát, a ten zbožňuju. Jinak máme ještě čočkovou polévku.

JAKÉ MÁM NEJRADĚJI CUKROVÍ

Miluju všechny koule :D Rumový kuličky, arašídový kuličky, medový kuličky...jak to má tvar kuličky, musím to mít :D Pak mám ráda perníčky, vosí hnízda a takové ty ořechy, pracny, nevím, jak přesně se tomu říká

OBLÍBENÁ POHÁDKA:

Mrazík, S čerty nejsou žerty, Dešťová Víla, princezna a půl království

OBLÍBENÝ VÁNOČNÍ FILM:

Grinch

ZPÍVÁM KOLEDY:

Jako divá :D

DODRŽUJI NA ŠTĚDRÝ DEN PŮST:

Ano i ne. Nejím sice až do večeře jídlo, ale k snídani si udělám domácí horkou čokoládu, a pak popíjím trošku svařák a vaječňák :D ( pššššt)

JAKÉ DODRŽUJI VÁOČNÍ TRADICE:

Hážu papučou a dáváme si pod talíře losy. 

KDY ZDOBÍM STROMEČEK:

U rodičů doma ho vždy zdobíme se sestrou až na Štědrý den, jinak u sebe ho zdobím obvykle tak týden dva před Vánocema, ale letos jsme ho nazdobili už v pátek, protože jsme u něj v sobotu pak měli vánoční focení. Jinak s výzdobou obvykle začnu někdy začátkem prosince.

CO SI LETOS PŘEJI K VÁNOCŮM:

To, o čem už vím, že to dostanu. Senbonzakuru ( šaty) a koloběžku. pak taky prý dostanu vysavač, a jinak si v podstatě nic dalšího nepřeju, protože jsou to drahé věci, ale nějaká kosmetika a ponožky atd, to nikdy nezklame. 

CO MÁM PRO OSTATNÍ K VÁNOCŮM

Pro mámu kosmetiku, kterou chtěla a knihu, pro sestru zboží z Aktinu, které chtěla, pro Lena batoh a karamelové arašídové máslo, pro tátu zatím jenom knížku a furt jsem z něj nedostala, co ještě chce, pro babičky a tety jsou to pak zase knížky, nějaká kosmetika, jídlo pro zvířátka a pár maličkostí, svíčky atd.

JAKÉ PEČU CUKROVÍ:

To tradiční objednávají naši a peče Len, takže toho je vždycky dost. Já dělám perníčky ( to už jste viděli) a pak dělám právě arašídové kuličky a letos budu dělat ještě medovníčky, na tom vám sem dám pak recepty :P 




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.