KagamineRinCZ

Na facebooku hrdina, v reálu zdrhá ze schodů

Asi jsme se s tím setkali všichni...Když na nás byl někdo hnusný na soc.sítích, zatímco v reálu se tvářil, jakože se nic neděje, či dokonce, že spolu vycházíte.

Ve třídě jsem zažila to samé. Pár holek, které se ale celý rok tvářilo, že se nic neděje, a které se se mnou úplně normálně bavily, se postupně začaly na třídním chatu chovat...no, jako krávy. Ale ve škole pak zase jakoby nic. 

Nejdříve jsem to přecházela. Pak už to přesáhlo určitou hranici, ale tentokrát jsem nasadila jinou taktiku. Hrála jsem hloupou. Byla jsem ta hodná. Až jsem tím jednu vyprovokovala přímo k otevřenému vyhrožování...A byla jsem spokojená. Já si zachovala tvář a ona se ukázala v pravém světle. Kdy jsem jí já napsala, že na sebe přece nemusíme být hnusné jen proto, že jsme si povahově nesedly, a jí trošku bouchly saze .D 

No nic...to by se ještě dalo. Ale pak jsem pouze vyjádřila obavu ohledně jednoho zkoušení. Bohužel jsem se tím nechtěně asi dotkla jejich oblíbené učitelky. Nejspíš jsem se vyjádřila špatně, nebo spíš...to prostě vytrhly z kontextu a vzaly si z toho jen to, co mohlo v určitém kontextu vyznít špatně jen proto, aby si našly problém :D To lidé také rádi dělají. Dobře, možná jsem se nevyjádřila nejlépe, ale jednalo se prostě...o školní situaci, do které jsem nezahrnula osobní záležitosti dané učitelky. Prostě proto, že to tam ani nepatřilo...To je ale vedlejší.

Když se tam do mě ta skupinka pustila ( navzdory tomu, že se mě několik jiných spolužáků ihned zastalo, bohužel v soukromém chatu, takže to ty harpie neviděly) tak jsem jim na rovnu řekla, že už mě štve, jak se do mě na internetu obouvají, ale ve škole se pak tváří, jakože je vše okey, tak ať mi to řeknou do očí. Samozřejmě se spustila vlna laviny stylu že ony vůbec nemají problém mi to říct do očí ( a taky mi rozbít hubu, ehm...ano to je prosím pěkně vyjadřování dnešních slečen, posílají násilnické obrázky a vyhrožují násilím a rvačkou) a že mi to teda pak ve škole moc rády řeknou do očí. 

No a dnes jsem za nimi přišla, zda mi to teda chtějí říct. A co se stalo? :D Sebraly se a odešly :D Ta jedna ještě halekala, že mi klidně i rozbije hubu, ovšem to už byla na odchodu za tím svým kovenem čarodějnic, které prchaly co nejdříve ze školy .:D No...to by bylo. 

Takhle to prosím pěkně funguje. Lidé vám budou na facebooku nadávat, vyhrožovat, dělat ramena, a v reálu neřeknou ani Bů a seberou si svých pět švestek a odejdou :D

Komentáře

RinKagamineCZ

Yoo Sae-rom: Prostě skupinka holek, kterým strašně vadí, že v hodině mluvím, že se nebojím mluvit o svých pocitech, a že si dovoluji občas něco říct proti učitelce, kterou ony naprosto a až nelidsky zbožńují a vidí v ní svůj vzor ( asi proto, že je to hezká mladá a energická blodnýnka a jedna z těch holek je bárbína a ta druhá sice ne, ale hrozně chce být smajl Nebo já nevím) ale i když ta učitelka není nějak hrozná, tak...je dost náladová. Prostě...obvykle je hrozně milá, v hodinách umí látku podávat i zábavně, ale jak měla blbou náladu, tak se obvykle postarala, aby jí měli i všichni ostatní...Což...bych zrovna já neměla mít právo kritizovat, protože to sama občas udělám, ale nemyslím si, že je takový zločin o někom říct, že je náladový, když je to pravda. Já jsem taky náladová, a taky to o sobě klidně řeknu...Né, tohle jsou prostě ty holky, který se zuby nehty drží nějaké své sociální role a masky, kterou ukazují ve třídě a jsou podělaný strachy, že by někdo mohl prokouknout, že jsou taky jen lidé. Navíc...se jim asi úplně nelíbí tvorba, kterou dělám. Né že by jim to snad nějak ubližovalo, ale...no dyt to určitě znáš. Takovéhle lidi. Kteří nedokáží nechat být, když někdo dělá něco, co oni nechápou a k čemu nemají vztah, přestože je to nijak neovlivnuje, ale zkrátka ty lidi nemůžou nechat na pokoji a musí se do nich pořád obouvat

RinKagamineCZTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.