KagamineRinCZ

5 věcí, které jiní milují, a já nesnáším

Dnes další ,,pozitivní" článek na téma Jak nenávidím svět :D Né, dělám si legraci, jen vám zde o sobě řeknu 5 věcí, které ostatní obvykle zbožňují ( jistě ale ne všichni na světě) a já je nesnáším. 

1. FAST FOOD

Mcdonaldu, KFC atd jsem prostě nikdy nepřišla na chuť. Ještě tak tam mám ráda zmrzku nebo shake, ale jejich burgery, hranolky ( celkově hranolky  i brambůrky nesnáším) smažená kuřata, nugetky atd mi prostě nechutnají, a nikdy chutnat nebudou. 

2. SVALY A VYRÝSOVANÁ POSTAVA

Tohle se mi tak strašně nelíbí! Ani u kluků. Fakt se mi vůbec nelíbí, když má kluk svaly nebo je vysýrovaný, jediný pekáč buchet, co má podle mě kluk mít, je ten v troubě, které upekla jeh holka .D A radši ať má trošku špíček nebo je drobný, než aby měl svaly. 

No a u holek mi to přijde vyloženě odporné. Sama mám vyrýsované svaly, jako tanečnice se tomu nevyhnu...Ale nesnáším to na  sobě, hned bych měnila za normální ženskou postavu. Myslím, že holka má mít hezké křivky, a ne být vyhublá nebo vyrýsovaná a nasvalená.

3. ČESKÁ KUCHYNĚ

Nemám ráda ani českou kuchyni, například mi vůbec nechutná svíčková, řízky, knedlíky, omáčky, smažák atd. 

4. SPANÍ RÁNO DLOUHO

Jsem ranní ptáče, a nerada spím ráno dlouho. Asi je t i tím, že jsem zvyklá vstávat v pět na tréning, ale ani o víkendu, a když nemusím vstávat, nevyspávám do 10. Stejně vstanu v 7, nejpozději v 8, a jdu radši něco dělat. Stejně tak nemám ráda ranní vylehávání v posteli a válení se, nevydržím ležet a nic nedělat XD 

5. TRENDY A AKTUÁLNÍ UDÁLOSTI

Když tu letěl kovid, odmítala jsem se o něm jakkoli bavit a šílet z něj XD To samé teď s Ukrajinou :D A celkově, nechápu šílení po rendech a řídění se jimi. Sama na truc dělám trendy věci v den, kdy být trendy přestanou. Nechápu, proč se někdo podřizuje trendům kvůli popularitě, když ho ani doopravdy nezajímají, a proč někdo řeší,co je trendy a co ne

A jak to máte vy? Máte rádi výše zmíněné věci? Popř. jaké obvykle oblíbené věci nemáte rádi? Těch věcí mám víc, kdyby vás podobné články bavily, napište ;))


Komentáře

Mijuš(Kpop)

To s Ukrajinou je, musím povedať, blbé. Malo by sa to riešiť a podporovať Ukrajinu ako sa len dá. A tým mudrlantom a rusomilom čo všetko zvaľujú na Ukrajinu odkazujem že predtým než idú niečo povedať nech si uvedomia, že trpia civilisti, ktorí mnohí za nič nemôžu. Viem o čom hovorím, do mojej triedy na nejaký čas prišiel žiak z Ukrajiny s ktorým sme sa, mimochodom stali fajn priateľmi. Asi si mnohí viete predstaviť, aké to je keď sa na angline učíte tému "rodina" a máte diskutovať o rodine a zostaviť rodokmeň toho druhého ZROVNA so žiakom z ukrajiny, a v momente ked sa ho spýtaš "OK, so what's your dad's name?" ti povie "I don't have a dad...". Note: Za tú otázku som sa hneď ospravedlnila lebo moja empatia je vyvinutá celkom dobre. Síce stále mi je to ľúto... Tak to je za mňa všetko, ohľadne vojny. Taká menšia rada do budúcnosti. smajl

MijušTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

S fastfoodem a českou kuchyní to mám stejně. smajl
Dvojku naopak, svaly jsou cool, zvlášť na holkách, nicméně bych řekla, že většina lidí má názor, že holka a vyrýsované svaly nejdou dohromady. Což je v klidu, ale spousta lidí to dost nehezky ventiluje třeba na instagramu.

No a to s těmi trendy/aktualnímí události mi přijde celkem mimo. Covid i válka na Ukrajině byly/jsou důležité události, které ovlivňují život lidem, rozsáhlé problémy, ne nějaký pitomý trend, který většina řeší jen proto, aby byli trendy.

Clawdeen77To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

RinKagamineCZ: Myslím, že jsem tě lehce špatně pochopila, promiň. smajl Máš pravdu, že diskutovat o těchto tématech většinou nevede k ničemu produktivnímu a chápu, že tím nechceš trávit čas.

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RinKagamineCZ

Clawdeen77: No mě to prostě nezajímá smajl Kovid jsem brala jako nemoc, která tu prostěje, a která je sice blbá, nicméně jsou i horší, průběh je strašně individuální ( a to jsem ho nakonec sama měla a ne úplně lehký) a že tady stejně už bude a tím, že se o tom budu furt s někým dohadovat nebo se toho bát a hroutit se z toho jí ze světa nevymažu. Asi tak. To samé s Ukrajinou. Je to blbý, ale tím, že to bdueme do nekonečna rozpitvávat a akorát se o tom hádat, protože co si budeme, vždycky se najdou lidé s opačným názorem, a pak se na to téma klidně hodiny hádají nebo že budeme brečet strachy, aby to náhodou nepřišlo sem, tím to nezmizí. A mě prostě nebaví o tom diskutovat furt dokola a s každým a neřešit nic jiného. Takhle jsem to myslela. Momentálně řeším dost jiných starostí, které musím řešit, protože zatím bomby nelítají a z kovidu se nestal mor, ale z toho, co ted musím řešit skutečně reálný průser hrozí,a to v dosti blízké době...A deptat se kvůli tomu ještě tím, co se děje ve světě, to by nikomu nepřidalo.

RinKagamineCZTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Yoo Sae-rom(ANIME!)

to je blbe ze neriesis vojnu ktora sa odohrava nie tak daleko od teba (ano stale je to blizko aj ked si z Ceska), ale tak co uz no : D
s tym mcdonaldom a vstavanim neskoro suhlasim inak xdd

Yoo Sae-romTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Adriana MJ

taky mcdonald neni uplne nejlepsi obzvlast pro me ktera neji maso jedine maso ktere mi chutna je tunak to s tou postavou na to mam stejny nazor ja sice nejsem nejak vyhubla a nemam takovou postavu naopak mam trochu vetsi bricho ale nejsem tlusta takhle se mi to celkem libi i kdyz ostatni rikaji ze jsem hubena tak z boku mam trochu vetsi bricho ale mame ve tride hodne hubene holky a vzdy kdyz se na ne podivam tak je mi z toho celkem spatne jak jsou hubene ceska kuchyne mi chutna ale i nechutna jsem hodne vybirava v jidle takze snim malo veci a nejim tak moc spani rano dlouho miluju dokud se nenudim dnes jsem se vzbudila brzy a nemohla jsem vubec nic pak jsem byla v polospanku a i ve snu jsem byla unavena a citila jsem tu unavu a ve snu jsem musela chodit takze to nebylo tak dobry trendy valka a korona me moc nezajimaji valku neresim na zpravy se nekoukam a nemam z toho strach ze treba valka bude i tady atd. ja neresim ani koronu ani trendy ani valku a jsem zpokojena a vetsinou i nosim obleceni ktere je treba po me mamě a nebo tete a kdyz je to obleceni hezke ztak se prece nepotrebuju ridit podle trendu

Adriana MJTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.