Sugar, Sugar
Hra - Sugar, Sugar
Video se načítá
Flynn Cheating On Rapunzel
Hra - Flynn Cheating On Rapunzel
Video se načítá
Lego Friends Pool Party
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

Paranormální a nevysvětlitelné jevy #1

Aloha! Dnes bych se chtěla rozepsat a takových tich nevysvětlitelných jevech co kdy lidé viděly tak asi jdeme na to. Na stopě duchům!

Tohle je věc, která mě vždy strašně zajímala a zajímá. Existují duchové? Je něco po smrti? Něco co je nevysvětlitelné tedy... Nevysvětlitelné pro lidi? Máme nějakou duši která se oddělí po smrti od našeho těla? Sice na boha nevěřím ani nemyslím že by naše "duše" putovala do nebe ale co když ztraceně bloudí po světě a hledá svůj klid? Pokud je to tak jak bude tedy ta naše "duše" teda duch vypadat? A co když bloudí po světě jen ten kdo zemře špatnou smrtí (kterou nechtěl např: Bouračka, srazí ho auto, někdo ho zavraždí...) možná je to tak a možná taky ne. Je tolik věcí na kterých bys jsme si ohledně smrti lámali roky hlavu. Někdo nemyslí na to co se s ním stane po smrti protože si myslí že bude mrtví a nic nebude vědět. Hele možná vám připadám jako blázen že není mrtví ale co když je to pravda? Třeba jeho potomci usoudí že ho raději nechají spálit a dají si ten prach do domu a tam se ten prášek promění v tělo a bude je strašit ne? :-D Budeme cítit hlad žízeň nebo ne? Je pravda že neexistuje postava pod prostěradlem ale možná je taky pravda že existuje ehm jak bych to řekla... Tělo co nemá hmotnost? To jsou ty blbiny s mé hlavy ne? V Evropě jsou místa o kterých si myslíme že jsou bezpečné a úplně normální ale taky o kterých si myslíme že mají nějaké tajemství. Jedním s tich to míst je Bohnický hřbitov.




Bohnický hřbitov


Už jen ta fotka je strašidelná... Říká se, že je to nejponurejší místo Evropy. Prý je zde asi 4100 hrobů. Brrr co? Převážnou část pohřbených tvoří pacienti Bohnické léčebny, ale našli se tu také vojáci z první světové války. V Praze je to místo s největší koncentrací negativní energie. Přesto, že tu nejsou žádné elektrické rozvody ani vodovod, tu jsou velké a navíc náhodné elektromagnetické výkyvy, což mi přijde strašně moc zajímavé. Wow co? Za den vypadá možná hřbitov dost obyčejně, tak vypadají asi všechny místa teda hřbitovy a strašidelné domy. Stejně jako když mi bylo 10 a byly jsme v Praze se podívat na židovský hřbitov. Byl úplně normální pár náhrobků a trávy a kytek se svíčkami. Nic víc. A v noci jsme byly už u nás doma teda jako fakt v našem vlastním domě. Takže jsem se nemohla podívat jak z něj vycházejí nějací alchymisté a kdo ví kdo. A stejně je to i s tady tímto hřbitovem. Abych řekla pravdu nikdy jsem tam nebyla ale docela bych to tam ráda prozkoumala. 


Historie znalé turisty ale jímá strach, někteří prý cítí tlak na krku či hrudníku. To já cítím ale každý den v posteli. Leží tady totiž šílení násilníci a vrazi. Své oběti většinou škrtili nebo dusili bohužel. I obyčejný návštěvník, aniž by historii znal, by mohl pocítit tlak na plicích, šťouchání do zad či jiné podivné jevy. To taky cítím v posteli. Hřbitov láká i vyznavače satanismu, v osmdesátých letech zde probíhaly satanistické rituály. V roce 2014 se na hřbitov vydali lovci duchů s přístrojem, skrz který jde "komunikovat" s duchy. Přístroj začal reagovat u hrobu Marie Tuma, která jako jediná má na hřbitově náhrobek. Prý se daly zachytit zvuky, které vzdáleně připomínají lidský hlas. Dvojité brrr. Sice nechápu proč by lovily lovci duchů duchy jen proto aby s ni my mluvily ti by měly asi hne plné gatě. Jsme jim asi totálně ukradení hlavně aby nezapomněli kde mají svůj hrob. Pokud by je chtěly zabít tak by jen trochu provířily vzduch a duchové by dál pluly po světě. Pokud si myslíte že duchové jsou znetvoření hnusy co jsou v hororech tak se pletete. Duchové jsou duše zesnulých to byla má dobře vyjádřená věta. 




S toho běhá mráz po zádech!


Už moc nevím co k tomu dodat. Tak ještě něco málo kdysi jsem viděla mimozemšťana. O nich se budeme bavit v příštím díle. A nebo je to článek Bojím se spát sama. No tak ještě něco. Zkrátka je to zajímavé že může být nějaký druhý život teda nechci ho moc zažít. A nebo jo? Přesně ani nevím jestli ano nebo ne. Na druhou stranu bych přála těm zesnulým klid, pořád jim tam někdo chodí dupe jim na "hlavy" Ou to musí být nepříjemné. Ale zajímá mě to... Ale jsem proti tomu aby se to zkoumalo dál protože mě by to přišlo jako takový nehezký zásah že vás někdo zkoumá i když můžete projít zdí. Sice si myslím, že takovéhle věci nebudou nikdy vysvětleny a pokud někdy ano, v blízké budoucnosti to rozhodně nebude. Moc bych se tam chtěla jít podívat, ale ten strach je přece jenom dost velký a myslím, že tam v následujících 5 letech asi nepůjdu.

Byli jste tam? A nebo vás to alespoň zajímá?



Piště koment, dejte plus, přidejte se k odběru protože bude jistě další díl. Aloha duchům!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.