Young Ladies 1
Hra - Young Ladies 1
Video se načítá
Ninja Run
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Sweet Angels
Hra - Sweet Angels
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

5 věcí co se mi dnes stalo.

   Ahojky!

Dneska tu mám článek co bude zajímat asi nejvíce hrstku mích přátel. Je to něco co se mi dneska stalo jsou tu i bláznivé věci pokud se vám článek bude líbit určitě dejte plus a pokud se vám nebude líbit tak vip může dát mínus bé,bé,bé... Ale hlavně napište komentář.



1.věc
První věc začneme mým pomateným ránem které můžu nazvat:
Trable s budíkem. Ráno jsem se vzbudila a bylo půl třetí ráno tak jsem se snažila zase usnout a nakonec se mi to povedlo. V tom mě vzbudil o půl šesté můj pán budíček. A tak jsem se ho snažila po tmě nějak ztišit a jak sem tak beznadějně šmátrala na nočním stolku tak jsem nakonec spadla s postele a noční stolek to vzal se mnou. No tak se aspoň utišil budík. (-:

2.VĚC
Druhá věc by se mohla jmenovat: Blbý trik mého šestiletého bratránka.  Tak sem se s postele nějak dostala a šla jsem se dát do hromady jenže to už můj bratránek nachystal balónky s vodou a jak mile jsem vešla do koupelny hodil mi je pod nohy a já sem na ně šlápla. A tak byla krásně mokrá podlaha. Samozřejmě sem to utřela ale bylo to stejně na mně.)-: 

3.věc
Tak sem šla do obchodu pro chleba a stala se mě hrozná věc a kdo za to asi tak mohl? Můj bratranec. Mamka mě vyslala pro chleba a mléko a další věci a bratranec si vzal na cestu lentilky. Ale mě to neřekl a tak jsme šli zaplatit a on si rozbalil lentilky a prodavačka si myslela že je ukradl a chtěla abych to zaplatila. Tak sem to vysvětlila a ona mě teda uvěřila.

4.věc 
Bratránkova kamarádka měla oslavu a já jsem na ni šla s ním ale měla jsem pro ni taky dárek a bratranec šel na před. Vyzradil kamarádce co jí chci dát. Děkuji moc )-: A ještě mě ty prcci nechtěly pustit dovnitř. Hrůza děs )-:

5.věc
Začal mě u oběda říkat že jsi mě vezme za ženu a dával mě všude pusy. Neovládla jsem se a nadala jsem mu. A mamka (moje) se na mě dívala Renato co děláš? Malý děcka no)-:

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.