Makeover Studio Emo to Hipster
Hra - Makeover Studio Emo to Hipster
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Unicorn Care
Hra - Unicorn Care
Video se načítá
Princesses Photography Contest
Hra - Princesses Photography Contest
Video se načítá
Red Ball 4 vol.2
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Ninja Run
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Red Ball 4 vol.3
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Frizzle Fraz 4
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

10 nejlepších vtipů o Blondýnkách #1

Aloha! Vítejte u dalšího článku. Dnes bych vám chtěla ukázat vtipné vtipy o blondýnkách. Takže tich vtipů je 10 a každý je o něčem jiném takže jdeme na to!     I když jsem sama blondýna tak se mi to líbí.


1.Stojí dvě blondýnky na peronu a jedna se ptá: „Pane výpravčí, doveze mě tenhle vlak do Prahy?” Ne,” zklame ji výpravčí. „Ten vás tam rozhodně nedoveze.” Zezadu se vynoří druhá blondýnka: „A mě jo?”



2.Dvě blondýnky v zimě postávají na nádraží a jedna nelibě konstatuje: „Člověče, mně je nějaká zima na ruce.” „Tak si je strč do kapsy,” radí jí druhá. První zavrtí hlavou: „Já nemůžu, mám v nich rukavice.”



3.Jde blondýnka po ulici a uvidí před sebou banánovou slupku. „Ach jo,” povzdechne si. „Zase upadnu!”



4.Pán se v baru svěřuje blondýnce: „Chtěl bych vám zavolat.” „Fajn, moje číslo je v telefonním seznamu.” „Ale nevím, jak se jmenujete.” „Jméno je tam taky!”



5.Na sjezdu blondýnek řečník prohlásí, že historky o hloupých blondýnách jsou nepravdivé. Aby to dokázal, zeptá se jedné půvabné mladé dobrovolnice: „Kolik je 101+20?” „Sto dvacet,” odpoví kráska. „Ne,” zavrtí hlavou řečník. „To není správně.” Publikum začne volat: „Dejte jí ještě jednu šanci!” Řečník se zeptá: „Kolik je 10+13?” Slečna se zamyslí: „Třináct?” „Ne, to je taky špatně.” Dav blondýnek opět křičí: „Dejte jí ještě jednu možnost!” „Máte poslední šanci,” upozorní ji řečník. „Kolik je 2+2?” „Čtyři?” prohlásí blondýnka nejistě. „Dejte jí ještě jednu možnost!” zvolá sál sborem.



6.Jdou brunetka, černovláska a blondýnka do nebe, u brány je potká svatý Petr a povídá: „Když přejdete 1000 schodů a nezasmějete se vtipu, jdete do nebe. Ale když se zasmějete, spadnete do pekla.” Na 150. schodě se zasměje brunetka a spadne do pekla. Na 350. schodě to nevydrží ani černovláska, zasměje se a její osud je zpečetěný. Na 999. schodě dojde i na blondýnku a svatý Petr se nestačí divit: „Ty huso, proč se směješ? Vždyť jsem žádný vtip neřekl.” A blondýnka odpoví: „Já vím, ale mně došel teprve ten první!”



7.Stojí blondýnka na břehu řeky. Zastaví u ní kamion a řidič se ptá: „Slečno, prosím vás, kde se to tu dá přebrodit?” Blondýna bez váhání odvětí: „Hned tady, jak stojíme.” Kamion vjede do řeky a celý zmizí. Blondýnka kroutí hlavou a říká si pro sebe: „To je zajímavé, před chvilkou tudy šly kačenky!”



8.Muž si čte v klidu noviny, když se najednou ozvou kroky a jeho blonďatá manželka jde ze schodů, otevře venkovní dveře, přejde zahradu, odemkne poštovní schránku, zakroutí hlavou a zase jde zpět. Za pár minut se vše opakuje. Kroky na schodech, zase se objeví žena, zase vyjde, přejde zahradu, zase otevře schránku, zakroutí hlavou, vrátí se zpět do domu. Když se to opakuje asi popáté, muž to nevydrží, zvedne oči od novin a poznamená: „Děje se něco, miláčku?” A žena odpoví: „Ale nic, jen mi ten můj blbý počítač pořád hlásí, že mám ve schránce nějakou poštu!”



9.Blondýnka dělá test, složený z otázek a odpovědí Ano - Ne. Dívá se na papír. Pět minut... Deset minut... Potom v náhlém záchvatu inspirace vyndá z peněženky minci a začne vyplňovat stylem číslo = Ano, znak = Ne. Za půl hodinky má všechno hotové a zatímco se zbytek třídy ještě potí nad papíry, ona párkrát ležérně zívne a suverénně si začne pilovat nehty. Když už zbývá posledních pět minut času, blondýnka najednou začne v zoufalství vyhazovat minci, mrmlat a strašně se potit. Dozírající k ní znepokojeně přijde a ptá se: „Co se stalo?” „Kontroluji si odpovědi, a skoro všechno mám špatně!”



10. Slyšeli jste o té blondýnce, co si koupila deník, aby do něj mohla zapisovat své myšlenky? Po třech letech už popsala jednu stránku.


Líbilo? + koment odběr

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.