Hamster Daycare
Hra - Hamster Daycare
Video se načítá
Mine Blocks
Hra - Mine Blocks
Video se načítá
My New Room 2
Hra - My New Room 2
Video se načítá
Operetta Tattoo Shop
Hra - Operetta Tattoo Shop
Video se načítá
Mega Geek Girl Creator
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Monster High Real Makeover
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Papas PanCakeria
Hra - Papas PanCakeria
Video se načítá
Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

Minecraft monstra

Minecraft! Tuto boží kostičkovanou hru zná každý.

popis:

Minecraft je kostičkovaná hra kterou hraješ postavičko stevem kterou ovládáš mezerníkem (skok) w (dopředu) s (dozadu) d (do boku pravá) a (do boku levá). Ale nemysli si že minecraft je jen procházka růžovým sadem. Musíš přežít monstra a jejich útoky a mnohem víc překážek.


Profil monstra Endermana

 


   Enderman je takové tři bloky vysoké vytáhlé roztomilé hovado! Tak lépe ho      nemůžu popsat. Na tohoto černocha si dávej pozor! Teleportuje se až k tobě domů pokud tě uvidí jen přes okna! 

Pokud se ti to stane          a začne kolem něj vířit fialová tak se prokopej dlažbou do sklepa a zazdi se! Blokem který má v ruce tě může zabednit a zabít! Když Enderman útočí rozevře svou pusu do fialova a sfialoví mu oči. Ještě něco! Pokud vidíš Endermana a chceš ho zabít tak se dívej na své nohy a jdi pokud se mu nedíváš do očí tak tě nezabíjí. Ale dej si pozor když je Endermanů více to ti nepomůže nedívat se na ně pokud do něho jen šťouchneš v mžiku se na tebe vrhnou jeho kamarádi :-D. Tak si na něj dávej pozor.












Profil creepera


 Creeper je na pohled neškodný mazlíček. Já si ho vezmu domů a toho creeper využije a udělá ti doma malé překvapení. Buch! No vybuchne a tvůj dům s ním. A pokud si v nebezpečné blízkosti a nemáš postel tak se drž od něj dál! Vybuchne i s tebou. Ale aspoň to není taková zrůda jako náš panáček nad ním že ano? Tak se sem podívej jak se ti enderman zaplete do snu http://orig14.deviantart.net/0343/f/2012/326/d/5/enderman_by_eyvbli-d5lu6l0.jpg








 Profil kostlivce a pavouka 

  Tak to je překvapivé! Kostlivec jezdí na jeskyním pavoukovi! Dva hnusné útoky na jednou to je nefér! Protože když si to rozdáváš s kostlivcem nejlépe lukem tak on couvá a možná tě nemá šanci zasáhnout jenže teď jede na pavoukovi a když bude š střílet po kostlivci on sedí a nic nedělá jede a mezitím tě pavouk pokouše a kostlivec postřílí. Hrůza drž se od nich dál.





Profil zombie

 

Pár šikovných zásahů a je po něm ale taky se ho boj pokud začneš střílet po jednom tak se jich stvoří stovky a jdou na tebe. Zombie jako všechny monstra se vyskytují ve tmě zombie totiž jako málokteré monstrum na slunci uhoří. Ale třeba kostlivec a Enderman  a pavok a creeper a další monstra se jen stahují do jeskyň Tam je jim dobře. No jsou to monstra.









Čarodějnice


Och! S tou si nezahrávej hodí po tobě dva lektvary a je po tobě. Ale mi s kamarádkou Terkou jsme si udělaly prosklenou zeď a posmívaly jsme se jí. Ale pro jistotu jsme rozbily nášlapné desky aby se neotevřely dveře. Ona je aktivní pořád takže pokud chceš jít ven buď rychle přeběhni nebo vybuduj tajný vchod. Ale zabít ji jde taky. Dávej pozor aby sis ji nespletla s vesničanem sou si i podobní. Ale vesničan vypadá jako sépiják se Spongeboba :-D. 





 








Monster je více ale doufám že stačí. Pokud se vám článek líbil můžete dát +. A nebo - )-: Tak ale ať se vám nezdá o Endermanovy jako mě brr hrůza. Ahojky!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.