#Hashtag

Zlepšování....

Tuhle sobotu (21. 5. 2016) jsem byla já, máma, ségra a synovec běhat v Karlových Varech. Konal se totiž DM Rodinný běh, kde jste si mohli zasportovat s celou rodinou. Běželo se 3 kilometry, takže dost fuška! Minulý rok jsem také běžela, takže jasná odpověď na otázku: "Jdeme na DM běh?" byla: "Ano!". Chtěla jsem vám popsat svůj den a jaký byl vlastně můj výsledek. Tak jdem na to?

Vstala jsem jak už to u mě bývá zvykem kolem desáté hodiny. No a pak začalo normální ráno jako vyčištění zubů, učesání vlasů atd. Mimo to jsem si uvědomila že je sobota... Den úklidu. Po bytě zněla hudba, matka i otec uklízeli (ano, říkám ji matko a otče) a jediná já jsem byla ještě v pyžamu. Čas utíkal a já už byla oblečená, nachystaná začít zběsile uklízet svůj pokoj. Sice tu nevybouchla bomba, jak se říká, ale stejně tu byl bordel. Nezastavitelný čas zase utíkal a já měla na 82% svůj pokoj uklizený, když se z kuchyně ozvalo: ,,Hej ty líná veš, oběd!" Má matka teda umí vytvářet přezdívky. Kdo kdy viděl línou veš?

Zbytek dne jsem strávila na soc. sítích a přidávala natěšené fotky nebo příspěvky. Ale pak už bylo načase vyrazit. Přesněji ve 14:25. No, jestli žijete nebo jste někdy byli ve velkém městě, určitě víte, že najít pakrování je skoro nemožné! Takže když jsme někde už zaparkovali, došli jsme k výdeji triček, startovních čísel a malých dárků na památku. Převlékli jsme se, nandali čísla, uklidili tašky a upomínkové věci a vyrazili směr start! Start byl ohaničená, velká ulice po které by v normální den projížděli několik desítek aut. Stoupli jsme si a čekali až odstartují začátek. A protože jsme nebyli hned vepředu a než se všichni rozhejbali, na startovní čáře jsme byli až po minutě od odstartování běhu. Běžela jsem ze začátku trochu víc rychle než jsem měla, takže jak se říká, přepálila jsem start...

Lidi kličkovali, zastavovali, navzájem do sebe naráželi. Taková větší tlačenice. Minulý rok tam byli i občerstvovací stanice, ale letos nic! No, běh si dokážete představit... 50 metrů běžet a 50 metrů zase chodit. A teď ten výsledek. Cílovou rovinkou jsem proběhle zrovna, když se na hodinách ukázalo 24:11. Běžela jsem 24 minut! Odečetla jsem z toho minutu a 15 sekund, protože než se to všechno rozběhlo... Minulý rok jsem celé 3 kilometry zaběhla za 19 minut! Ikdyž jsem se zhoršila, byla jsem strašně ráda, že jsem běžela. Ta atmosféra byla úžasná a ikdyž jsem běžela sama, lidi z okolních ulic nás všechny běžce podporovali!

Tímto článkem jsem vám chtěla říct, že je hlavní si něco užít. Ano, pokuď jste na tréninku, snažíte se zlepšovat, ale někdy je lepší vypustit a užívat si. Užívat si sportu, lenošení, koníčku. Užívat si života dokud se dá! Samozdřejmě tímhle nechci nikoho navádět do drog, vražd a různým takových... No, věcí.

Takhle bych to ukončila. Omlouvám se za spoždění článku, ale znáte to... Škola. Doufám že jste si článek z mého pohledu užili a že se možná za rok na DM běhu v Karlových Varech sejdeme! Kdo ví? Dole máte také anketu
Tak... ALOHA

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.