Harry Potter a Hunger Games

Co mě štve na blogu na HPD.cz 2

Druhý díl mých stížností (pardon, že vás zase otravuju, ale matikářka nám dala úkol přes dvě strany a já se potřebuju vykecat). Při psaní recenze na Divergenci jsem ještě něco objevila a proto píšu druhý díl.


1. Vymazání

I když chcete sebevíc, nemůžete svůj článek vymazat. Když jednou napíšete to první, co vás napadne, abyste neměli prázdný blog a potom si to zpětně přečtete a zjistíte, že je to blbost, NEMŮŽETE to vymazat, můžete jenom smazat obsah, přejmenovat to a napsat tam něco jiného.


2. Zbytečnosti
Tím myslím třeba ikonku s gumou a funkcí "Odstranit styl písma". Přijde mi to zbytečné, když chcete odstranit styl písma, prostě znovu kliknete na ikonku s B, I, nebo U (podle toho, co potřebujete odstranit). Jak už jsem zmiňovala v minulém článku, jsou tu zbytečně i kategorie.


3. Reklamy

Tohle není jenom o blogu, ale o celé stránce. Reklamy přede mnou, reklamy za mnou.  Víte, že když jsem psala tenhle článek, tak mě otravovala reklama o 29leté prodavačce, která začala bleskově mluvit plynulou angličtinou? Asi nejvíc mi na reklamách vadí, že zakrývají stránku, opakují se a někdy jsou i nechutné.


4. Datum

Když se s článkem pipláte už třetí den, na Wattpadu i na píše.cz se vám změní datum publikace. Ale tady ne! Což způsobuje to, že váš článek přečte méně lidí a nemyslím si, že je to nějaká výhra.


5. Smajlíci

Emoji, smajlíci, emoticons nebo jak chcete. Ve všech ostatních funkcích na hpd.cz je nabízejí, ale tady si je musíme vytvářet pomocí interpunkčních znaků (:-D) nebo alt+1 (☺) A stejně se ve výsledku nezobrazí jako žluté, vysmáté obličeje, ale jako pár modrých čar.

 

(6.) Změna jména

To není vada blogu, ale samotné stránky, že si nemůžeme změnit jméno. Ráda bych si ho změnila na HermioneWeasley =D


Tohle je pro dnešek všechno, budu ráda za + i komentáře, ale i za samotná přečtení. Song se jmenuje Stole the show a myslím, že opravdu stojí za poslech (jenom musíte asi minutu přeskočit =D). Tentokrát si myslím, že to popisuje Caesara Flickermana v posledním dílu Hunger Games. Omlouvám se za chyby i překlepy a doufám, že se líbí.



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.