Harry Potter a Hunger Games

Co mě štve na blogu na HPD.cz 4

Omlouvám se za to, že píšu tenhle článek, ale ještě nedávno (asi před deseti minutami) jsem měla depku, protože *SPOILER* jsemsi myslela, že Iron man zemře v Captain America: Civil war. A stejně jako ve většině případů, když mám depku, zase něco píšu (ani nevíte, kolik jsem napsala názorovek, článků, jednodílovek a prvních kapitol příběhů, které jsem měla v úmyslu dopsat, ale nestalo se tak).


1. Koncept

Když jste napsali článek, zveřejnili ho a chcete ho ještě upravit, nemůžete článek uložit jako koncept. Na Wattpadu můžete stáhnout publikaci, na pise.cz se vám to uloží jako koncept, ale jenom tady ne. To už mi přijde vážně moc, že admini neuvažují na tom, že lidské názory se třeba mění nebo že si každý časem zdokonalí svůj styl psaní a pak mu bude připadat to, co psal před rokem, jako tak velká blbost, že by si zasloužila vlastní epizodu v Simpsonových.


2. Změna data

Když na Wattpadu stáhnete kapitolu příběhu z publikace, tak když ji později zveřejníte, změní se datum publikace, všichni čtenáři se o tom dozvědí a vy se už můžete těšit na spoustu hlasů, přečtení a komentářů. Když něco upravíte tady, datum publikace zůstane, takže šance, že si váš článek někdo přečte je o polovinu menší.


3. Viditelnost

I když jsou všechny blogy propojené, je malá šance, že nějaký dobrý blog najdete (resp. blog s tématem, které vás zajímá). Tohle trochu souvisí s minulými články, např. kategorie "Klíčová slova" nebo "Rubriky", ale přiznejme si: Kolik dobrých blogů jste našli?


Dneska je to spíš slabota, prostě jsem se musela vykecat.

PS: Song se jmenuje Uncover.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.