Harry Potter a Hunger Games

Co mě štve na blogu na HPD.cz 3

Třetí díl série. Prostě jsem si nemoha pomoct...


1. Vyhledávání.

Tím problémem je, že NEMŮŽU vyhledávat. Někdy třeba mám chuť si přečíst něco o kosmetice a na hlavní stránce blogu nic takového není. Jindy si chci přečíst něco o Harrym Potterovi (žádný dobrý Potterheadský blog jsem ještě nenašla, kdybyste nějaký znaly, napište do komentů), ale to bych se musela proklikávat hodinu.


2. Klíčová slova
Tohle tak trochu souvisí s bodem č. 1. Spoustě lidí se klíčová slova zdají na nic, ale můžete podle nich vyhledávat a navíc, když se podíváte na klíčová slova, zjistíte, co v článku je (když to není v názvu).


3. (Ne)Všímavost

Nikdo z adminů si nevšimne článků, jako tenhle. Kdyby ano, už by tu dávno nebyly reklamy, koncepty by se automaticky ukládaly a mohly bychom si udělat vlastní design stránky.


4. Pravopysné chibi (to jsem napsala schválně pozn. aut.)

Už se mi několikrát stalo, že jsem na stránkách (v testech, v popisu hry...) našla pravopisnou chybu, co přímo bije do očí.


5. Testy

 Tohle sice nesouvisí s blogem, ale přišlo mi dobrý to sem dát. Dřív jsem psala do komentů k testům "Návrhy na testy", ale teď už jsem to vzdala, protože se tu objevujou jenom testy nanic jako třeba "Nejsi až moc důvěřivá?" , což je stejné jako test "Nejsi naivní?", jenom s jiným názvem a otázkami. A takových "náhod" jsem tu našla víc.


Přikládám song Wild and free (soundrack k filmu Fakjů pane učiteli 2).



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.