Harry Potter a Hunger Games

Co mě štve na blogu na HPD.cz

Můj další článek bude tak trochu názorovka. Kdysi jsem měla blog na píše.cz, potom jsem se plynule přesunula na Wattpad a svůj blog jsem zrušila. Proto také myslím, že můžu porovnávat.


1. Vzhled

Tohle mi vadí asi nejvíc. Když jsem byla na píše.cz, každý si tam mohl vybrat vzhled svého blogu. Tady všechny vypadají stejně a to mi přijde trochu nepřehledné.

2. Rubrika

Další problém je to, že si nemůžeme vytvářet vlastní rubriky, takže když hledáme nějaký konkrétní článek a daná blogerka už takových napsala ---, tak se musíme k tomu článku proklikat, potom se omylem překlikneme a musíme se vracet, následně se vrátíme až moc, pak nám spadne internet... Sice tady jsou kategorie, ale na co tu jsou, když podle nich stejně nemůžeme vyhledávat?

3. Písmo

Vadí mi i to, že tady není víc stylů písma. OK, na Wattu taky ne (pokud vím), ale tohle je blog, tohle je hlavně o kreativitě a nápadech. Ještě nikdy jsem neviděla knihu celou napsanou v ComicSans stylu, ale na blogu by to MĚLO být. Taky nejsem spokojená s modrou barvou písma. Když jsem v minulém článku chtěla nápis Obsahuje spoilery "vybarvit" červeně, vypadalo to hodně divně.

4. Odstavce

Když mám v článku odstavce (a to mám), musím článek pokaždé zpětně přepisovat, protože z pohledu čtenáře to POKAŽDÉ vypadá jako pokračování předchozí věty.

5. (Ne)Ukládání

Když už máte skoro celý článek napsaný a najednou se něco stane, to něco vám zničí několikaminutovou, hodinovou nebo ještě hůře denní práci. Jednou se mi to stalo a můžu vám říct, je to opravdu, opravdu, opravdu nepříjemný!

6. Přečtení

Na Wattpadu i na píše.cz se vám objeví, kolik přečtení váš článek má. Jenže tady ne, takže nemáte ponětí o tom, kolik lidí o tyhle typy článku stojí.

Tak, tohle je asi všechno. Do komentářů se můžete vyjádřit, co vadí nebo nevadí vám. Přikládám píseň "Demons" od skupiny Imagine Dragons.

PS: Ten song přesně popisuje Peetu v Hunger Games: Síla vzdoru






Komentáře

papipouVIP(Creepypasty)

S 5. ukládáním souhlasím. Stalo se mi to taky-DĚS!!!!!!!!!
Takže:napsala jsem článek. Můj pozdrav je ČAHOJ! ale vždycky ho píšu tlustým písmem. Protože jsem už úplně dole,musím si vyjet nahoru.Protože jsem už dlouho netočila kolečkem,musím ručně na kraji- (tímhle teď narážím i na reklamy co jsou v 2. díle)-kliknu si na reklamu!!smajl
Tak to píšu podruhý,mám půlku-veprostřed chci něco zvýraznit-zase-kliknu si na reklamu!!samozřejmě!smajl
POTŘETÍ!!! Poslouchám přitom písničky. Mám to skoro hotový. TU-skončí písnička! Chci si tam dát jinou(samo to mám ta ytb)KLIKNU SI NA HRU!!!!Zhebnu z toho!!!TAKHLE:smajlsmajlsmajlsmajlsmajl -- No,asi si představíš,co tam bude za smajla..
Druhej den to zkusím znova:(ps:mám google)zase-písnička skončila. JENŽE-už to mám hotový,jenom pozdrav,kartu YOUTUBE mám na pravo od HPD-KLIKNU SI NA KŘÍŽEČEK A KARTU SI ZAVŘUsmajlmálem jsem při tom rozmlátila počítač! Ale popátý už se mi to povedlo!!!!!!JUPÍ!"!!!!smajl


to byl teda dlouhej komentářsmajl

papipouTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Neukládání mi vadí hodně. S některými články se píšu přes hodinu, v extrémním případě i přes 2 hodiny a pak na něco omylem kliknu a článek je v tahu a já ho musím psát jinam. Teď si pro jistotu text do článku ukládám ještě jinam, abych to tam mohla v případě smazání pouze znovu překopírovat, ale je to dost nepříjemné.
U odstavců mám taky problém, třeba když dám doprava obrázek a vedle toho text a neodhadnu to, tak tam pak přidávám entery tak dlouho, dokud není ke každému obrázku text vedle, většinou se mi texty smrsknou k prvnímu obrázku, i když už k němu nepatří.
A kdyby šlo změnit písmo, bylo by to fajn. Nebo barva písma, nebo přidat pozadí za článek...

Jinak ty máš fajn článek, dobré názory, se vším souhlasím smajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.