Girlspace.com

Zimní doplňky

Ahoj, vítám Tě u dalšího článku, ve kterém se zaměříme na zimní doplňky. Snad se Ti článek bude líbit :).


ČEPICE

Pokud si pod pojmem čepice představuješ tu ohavnou hučku, co Ti připlácne vlasy k hlavě, tak se uvolni a zkus dát čepicím šanci, protože čepice nejsou jen od toho, aby nám ničily účesy, ale k tomu, aby nám zahřívaly uši a vrchní část hlavy. Čepic je spousta druhů: jednobarevné, vícebarevné, vzorované, s kamínky, s potisky atd. A je jen na Tobě, kterou variantu zvolíš.Je také spousta tvarů a typů čepic. Ne každá čepice ale sedí každé z nás. Zkus si před zrcadlem v klidu nasadit nějakou čepici a sama posuď, zda Ti sluší nebo ne. Čepice se dají kombinovat nejen s rukavicemi a šálou, ale i s bundou a dokonce i s barvou a délkou vlasů.


KLAPKY NA UŠI

Pokud Tě neoslnilo kouzlo čepic, tak určitě oceníš jinou variantu, jak udržet uši v teple: klapky na uši. Jsou roztomilé, hebké a neponičí Ti účes tak, jako čepice. Je spousta druhů klapek na uši, oblíbené jsou hlavně zvířata, takže ti uši můžou zahřívat třeba pandy nebo opičky :)


ŠÁLY

Doba šátků už odzvonila a na scénu přicházejí šály. Nemyslí se tím ale ty ručně dělané šály, které nám pletly naše babičky :). Myslí se šály se vzory, chlupaté šály nebo mohutné šály. Šály jsou tu od toho, aby nám zahřívaly krk, ale mohou být i stylovým módním doplňkem. Pokud už máš šál, neber si už nic jiného na krk, jednak už na ten krk nic jiného dát nemůžeš a jednak by to působilo přeplácaně. Pokud máš krátký krk, tak si rozhodně neber nějaký chlupatý nebo mohutný šál, ale radši nějaký tenčí šálík, jinak by jsi se v něm zbytečně ,,schovávala".


RUKAVICE

Opět se vrací období, kdy nám naše maminky budou hrabat do kapes bund a ptát se proč nemáme rukavice. Rukavice můžou být velice elegantní, a teď nemám na mysli ty dlouhé úzké rukavice, co se nosí na plesy. Mám na mysli obyčejné zimní rukavice, které se vyrábějí v různých barvách, s různými vzory, atd. Ideální volbou jsou úzké jednobarevné rukavice s nějakým menším detailem, například flitrovaným obrázkem. Dobré jsou také rukavice, které jsou celé chlupaté. Zahřejí, ale můžou působit i trochu dětinsky.


Doufám, že se Ti článek líbil. Do komentářů mi můžeš napsat, jaký bys chtěla další článek. :)








Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.