Girlspace.com

10 důvodů, proč je samota lepší než společnost

Už tě někdy napadlo, jak je samota super? Ten klid, pohoda, nezávislost na ostatních... A o tom je tenhle článek. Řekne ti, proč je lepší samota než společnost.

 

KLID

Asi nejdůležitější bod tohoto článku. Když jsi někde sama, není s tebou nikdo, kdo by to krásné ticho rušil. Není nikdo, kdo by ti nadával, pomlouval tě atd. Máš klid na srovnávání myšlenek a na přemýšlení.

 

ŽÁDNÁ ŠPATNÁ SPOLEČNOST

Ať už je pro tebe špatná společnost kdokoliv, při samotě ti nehrozí, že se najednou objeví. Ať už se jedná o otravné kluky nebo o pomlouvačné holky, pamatuj si, že když jsi sama, nehrozí, že tě budou otravovat.

 

NIKDO, KDO TI ŘÍKÁ, CO MÁŠ DĚLAT

Nikdo nemá rád, když mu někdo poroučí nebo říká, co má dělat. A právě tohle ti při samotě nehrozí. Když jsi sama, nemáš u sebe někoho, kdo ti bude poroučet. Můžeš si dělat co chceš a kdy chceš.

 

SPOLEČNOSTI SE MUSÍŠ PŘIZPŮSOBIT

Když přijdeš k nějaké partě, obvykle se jim musíš přizpůsobit. To v samotě nemusíš. Mnohým lidem se musíš přizpůsobit, aby se s tebou bavili. Když jsi sama, nemáš se komu přizpůsobovat. Můžeš být sama sebou, aniž by tě kvůli tomu někdo odsuzoval.

 

TVOJE ROZHODNUTÍ JE PROSTĚ TVOJE

Už se ti někdy stalo, že jsi se před kámoškama nějak rozhodla a ony to hned začaly kritizovat nebo chtěly tvé rozhodnutí změnit? Tak to ti v samotě nehrozí. Ať už se rozhodneš jakkoliv, pořád je to tvoje rozhodnutí a nikdo ti ho nemůže vymluvit.

 

MŮŽEŠ SE ROZHODNOUT, ZA KÝM PŮJDEŠ

Když jsi sama a zachce se ti s někým povídat, můžeš si vybrat, za kým půjdeš. Když ale máš kolem sebe lidi, kteří přišli bez vyzvání, je to horší. Otravných týpků, kteří se sami pozvali je všude plno. A jejich společnost je dost nepříjemná.

 

MŮŽEŠ SI ZAJÍT KAM CHCEŠ

Byla jsi někdy na nákupech s kámoškama? Tak to určitě znáš situaci, kdy chceš jít do nějakého obchodu, ale tvoje kámošky ne. A tak jste se před tím obchodem tak dlouho hádaly, až jsi nakonec souhlasila a šla s nima jinam. Když jdeš nakupovat sama, můžeš jít do jakéhokoliv obchodu, aniž by tě někdo přemlouval, abys šla jinam.

 

NIKDO NEKRITIZUJE TVŮJ STYL

Znáš to, přijdeš za kámoškama a ony začnou kritizovat tvé oblečení a nebo rovnou celý tvůj styl. Je to nepříjemné. Když jsi v samotě, tak ti tohle nehrozí.

 

NIKDO TĚ NEPOPOHÁNÍ

Ať už se ti zalíbil nějaký model ve výloze nebo třeba nějaká nabídka, určitě tě tvoje kámoška táhle pryč. Když jsi sama, můžeš se na tu výlohu koukat třeba celý den, ale nikdo tě nebude tahat pryč.

 

MŮŽEŠ SI KOUPIT CO CHCEŠ

Kolikrát se ti stalo, že sis chtěla něco koupit, ale kámoška nebo mamka ti to rozmlouvala? Když jdeš nakupovat sama, můžeš si koupit co se ti zlíbí, aniž by ti to někdo rozmlouval. Velká výhoda samoty je, že nikdy nemáš vedle sebe někoho, kdo by ti kecal do tvých rozhodnutí!

 

Snad se vám tenhle článek, psaný trochu narychlo, líbil. :)

Vaše Lagoona <3    

 

 

 

  

Komentáře

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Ja jsem samotarka. Ve škole jsem dost neoblibena. A všichny mne vidí jako vzduch. Dost mi ubližuje jak se ke mne ostatní chovaji ve škole. No rozhodne mam radeji samotu. smajl Múj nejlepší pritel je kniha smajl jediný. No za to mam rodiče bratra. A mnohem vic pribuznych. Ale pravda je ze jsem radeji sama nez ve spolecnosti. smajl

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Lagoona Blue: Tak to řekněte těm rodičům, ne? -_- Tohle se děje na každý škole. Spíš je to protože přemýšlím a když se mi něco nelíbí, tak s tím něco udělám, místo toho, abych jenom seděla a čuměla smajl Ale chápu, že jsou lidí, kterým se líbí, když je někdo omezuje smajl
Tímto to tady ukončuji. Pokud něco chceš, tak do zpráv. Jinak NEreaguj. Díky smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

pejsek123(♥ We love DIY ♥)

Super smajl Jinak pro mě je samota lepší .. smajl Protože když jste ve škole kde se pomlouvá .. a taky tam každý miluje modu ... a vy modu nemáte rádi .. tak vás tam taky nikdo nemá rád smajl

pejsek123To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.