Girlspace.com

Jak si co nejlépe nakombinovat outfit

Nevíš, co si obléct? Nevíš, co s čím sladit? Nezoufej! Tenhle článek ti odhalí, co dělat a co ne. Nech se inspirovat!

 

Počasí

Že je počasí zrádné, všichni víme. Ale jak přelstít počasí s oblečením? Vždy záleží, jak je ráno. Pokud vidíš, že vykukuje sluníčko, pravděpodobně bude odpoledne, až půjdeš ze školy, teplo, možná až horko. Proto mysli na to, že by ses neměla zahalovat do hrubé bundy, ale radši si vem jen mikinu nebo džínovou bundičku, popřípadně vestu.

Pokud vidíš, že je zataženo, tak moc slunce neočekávej. Vem si radši hrubou mikinu a nějakou bundu, aby kdyby se náhodou oteplilo, tak ať jenom sundáš bundu a půjdeš jenom v mikině.

 

Doplňky

Možná víš, že teď se nosí hlavně náhrdelníky. Dej však pozor: některé náhrdelníky můžou být na tebe až příliš masivní a nemuselo by to vypadat dobře. Raději si kup nějaký ne moc masivní náhrdelník. In budeš i s menším kouskem :). Taky dávej pozor, s čím náhrdelník, nebo i jiný doplněk kombinuješ. Pokud máš třeba tričko s výrazným potiskem, neber si nic na krk. Mohlo by to být už překombinované. Pokud naopak máš výrazný šperk ,( třeba právě ten náhrdelník), dbej na to, aby v tvém outfitu nebyl ještě jiný výrazný prvek. Pokud je jeden doplněk dominantní, neměl by tam být ještě jeden takový doplněk. Pamatuj si, že v módě méně je někdy více. ;)

 

Peněženky 

Možná si říkáš, že tohle patří k předchozímu bodu, nic méně to tak úplně není. Hodně holek si kupuje zbytečně velké peněženky, které nosí v rukách. To samozřejmě není špatně. Ale mysli také na to, že peněženka jen tak v ruce je snadný cíl pro nenechavé ruce zlodějíčků. Pokud nechceš o peněženku přijít, radši si nos menší v kabelce, která by měla být nejlépe přes rameno. Není třeba mít obří peněženku, stačí peněženka tak akorát do ruky, která nezabere v kabelce moc místa a do které se vlezou i papírové bankovky.

 

Pokud se vám článek líbil, budu ráda, když dáte + a napíšete, o čem by měl být další díl.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.