Girlspace.com

Trendy jara 2018

Co je letos trendy? Kterým kouskem či kombonací zapadneš mezi it-girls? To ti poradí tento článek!


Puntíky

Puntíky jsou jedním z nesmrtelných vzorů, které se vrací znovu a znovu do módy. Nemusí působit jen retro dojmem, ale mohou působit taky něžným dojmem. Určitě nic nezkazíš třeba oblíbenými puntíkatými šaty či puntíkatou sukní. Blýsknout se ale můžeš i s topem nebo třeba sakem.


Džíny do pasu

Není nad úzké klasické džíny, které se hodí prostě ke všemu. Ale je škoda zůstávat jen u jednoho střihu džín, proto se neboj vyzkoušet taky jiné střihy. Džíny do pasu jsou hitem jara. Lze je výborně kombinovat s kotníkovými botami a crop topy.


Pouzdrová sukně z denimu

Klasická pouzdrová (=úzká) sukně by měla být v šatníku snad každé dívky. Toto léto se pouzdrové sukně opět vrací na výsluní, tentokrát v džínové podobě. Kombinovat jde se vším, od halenek s balerínkami až po mikiny s teniskami.


Netradiční džíska

S jarem přichází i obnovování šatníku. Při této příležitosti se můžeš poohlédnout i po něčem neobvyklém, jako je volná (=oversize) dřínová bunda, nebo třeba džíska s různými ozdobami, nášivkami, či obrázky. Takovýto netradiční kousek lze výborně zkombinovat například se sukní a teniskami.

Lacláče
Tento kousek oblečení není jen pro malé děti. Na mladých holkách vypadají výborně v kombinaci s tílkem či obyčejným tričkem. Pokud se ale bojíš, že bys ti tyhle kombinace ubraly nějaký ten rok, nezoufej. Lacláče dokážou působit i velice elegantním dojmem. Stačí pod ně místo klasického trička obléknout košili nebo top s odhalenými rameny. S espadrilkami či sandálky a pěknou kabelkou může vzniknout velice elegantní kombinace.





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.