Gallifreyské noviny

Nejhorší Vánoce

Každý rok se naše svátky slavily u nás doma s celou rodinou. Což ne vždycky končilo dobře. Mamka si rok co rok stěžovala na to, že si ani nemůže v klidu pustit vánoční pohádku. 


Letos pod vlivem rodinných hádek a svárů jsme ohlásili, že letos chceme být sami. Ovšem to se příbuzným nelíbilo. A tak nás všechny šokovalo, když se babička se strejdou Michalem objevili před naším prahem. Přišli ještě před večeří a samozřejmě oni se nenajedli. Bohužel náš stůl je pro 4 lidi a najednou nás bylo šest. Byla jsem tedy nucena jíst s bratrem v pokojíku a hlídat ho, aby nešel rozbalovat dárky. Když už jsme se přesunuli konečně ke stromečku, u dveří se objevil i strejda Péťa, který ve víru alkoholu a svých rádoby úspěchů komanduje, kritizuje a rozhádává celou rodinu. Opět se celá rodina začala hádat a došlo ke rvačce, ze které si nejeden člen rodiny odnesl pár stehů nebo monokl. A bohužel ani radost z dárků jsem neměla takovou, jakou bych měla mít. 


Svetr je mi malej, spodní prádlo je mi malé, do ponožek bych se vešla dvakrát. Lístek ze Sazky je k prdu, protože stejně nic nevyhraju. Voňavka je rozbitá.
Dostala jsem sonickej kartáček (Ten je nutnost) jenže nefunguje. Dostala jsem krabičku čajů, ale černý, který nepiju. Sůl do koupele nesmím, protože mám extrémně mastnou a citlivou kůži. Pak jsem dostala v obálce tisícovku, zrcátko, rolničku a antistresové omalovánky, které byly zdarma k jedné z knih a ty knihy jsem si musela koupit sama. 
Ještě jsem dostala dva balíčky křížal, kterých mám už teď doma tolik, že je prodávám ostatním, něco proti molům a balíček náplastí. 


Jako to mají být Vánoce?

Komentáře

seguin(I love Papas Games)

Je mi líto že takto dopadly tvé vánoce ale aby sis nepřipadala sama,taky ti něco řeknu:moje vánoce dopadly ještě hůř.Den před vánocemi se babička v našem domě nachladila a strašně kašlala a už to začala.Táta že dolů k babičce na večeři nepujde aby nekašlal,a já s mámou jsme tam teda šli.V den vánoc u večeře jsme se pohádali a další den máma dostala kašel a museli jsme s ní k doktorce.Kdyby jsi jenom věděla jak jsem se na ty vánoce těšilasmajl

seguinTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Slečna z Gallifrey: Aspoň ta tisícovka smajl Jako já jsem dostala dva šampóny a masku, které nevyužiju, protože nesedí na moje nemožné vlasy. Jo a pastu a sprcháč. smajl Jakože pak ještě i poukázku do obchodu, ale mnohem radši bych teda byla, kdybych tu zbytečnou drogerii nedostala. Protože co s tím, že... smajl Jinak je mi líto, že je tvá rodina tak vlezlá. smajl

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Eliska145(Lesní zvířata jsou milé!)

To je mi líto i když tě neznám.Pevně doufám,že příští rok to bude lepšísmajl
Možná si teď říkáš,proč ti píšu i přesto,že tě neznám,ale ani já to nevím. Snad se to zlepší.... Hodně štěstí a zdraví do nového rokusmajl

Eliska145To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.