Gallifreyské noviny

Sníh a krev

Sedím na opuštěné zastávce, padá sníh. Mám na rukou krev. Skloním se k hromadě sněhu a tím sněhem si omyju ruce. Poté si rozepnu kabát, svetr a pak i košili nasáklou krví. Zasypu si ránu dalším sněhem, jak bláhová si myslím, že to na zastavení krvácení pomůže. Ztrácím krev neúprosně dál. Padnu na kolena do sněhu, kapky mé krve zbarvují sníh do ruda. Bolest jsem už dávno přestala vnímat.
Co se stalo? Kde jsem udělala chybu? Proč mě bodali? Proč zradili? Bylo jich deset. Ne, bylo jich jedenáct. A byl tam ON. Jemu jsem věřila nejvíc.
Hluboký nádech. Vyčerpaný výdech. Jeden z posledních.
Mé myšlenky se opět zatoulají k Augustinovi. Jak mě našli? Jen on věděl, že tu budu. Proč vyzradil mé tajné místo klidu? Nebodal, jen se díval a stál opodál. Mohl je zastavit. Odešel beze slova. S nimi.
Padnu do sněhu celá. Pomalu dýchám. Mráz mě bodá do promodralých tváří. Zavřu oči. S mým posledním výdechem se ozve tiché zašeptání. "Odpouštím ti."
Už nevnímám, že mě zvedají do náruče jeho silné paže a nesou mě pryč. Vstříc pomoci.

Komentáře

Obey-_-(klub youtuberů)

Slečna z Gallifrey: To jako fakt ? Kvůli čemu tě šikanovali ?
Jako vím, že se někteří stydí to někomu říct, ale jestli to pokračuje , tak bys to měla říct aspoň mamce. Já treba šikanován nejsem, ale když mi něco vadí, povídám o tom tátovi a ten už na to něco jako : Až ho potkám , chytnu ho a vymlátím mu mozek hlavy, že příště už se na mě nepodívá smajl
Jako smál jsem se a on se vždycky ptá proč se směju jak de*il smajl
Né fakt. Jestli to je ve škole, přejdi jinam nebo si k nim vybuduj respekt. Jako bezpečnější by bylo, kdyby se tě někdo zastal . Všichni si myslí jaká je to prdel, když zmlátí holku. Takový kre*ény bych vraždil.

Obey-_-To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.