Fangirl Trash

Úroveň blogů tady

Hey guys!

Ani je zpět a dneska jí trochu naštvala na to, jak tady fungují blogy... Tak si poslechněte můj názor!

Jo,  chybí tu originalita a je to, jako by tu pro drtivou většinu blogů visela tahle značka.

Jednou z věcí, které mi dost vadí je tom, jak na tom vlastně jsou blogy. Já se snažím psát články, které mají dost textu - vyjímkou je ten jeden s písničkami - ale třeba ,nejslavnější' blog tady je založený hlavně na tom, že postuje třeba tři články za den, ale jsou to články stylu ,Obrázky na profil' jinak řečeno - 5 slov a pak obrázky. Taď to zní že závidím, ale ne. Já jsem spokojená se svým 125. místem. Jen si myslím, že tohle dokáže opravdu každý - já taky zvládu zadat do Googlu Cute profile photos, DIY etc.

Abych nebyla hnusná, projela jsem další 4 nejslavnější blogy. Tam už je to podle mě lepší, ale pořád jsou to dost takový ty věci co chtějí lidi slyšet - rozhovorya nebo dost frčí soutěže nebo třeba vs. dvou obrázků, které se často objevuje na FB stránkách.

Pak jsou třeba povídky, proti kterým absolutně nic nemám, to mi přijde fajn, pokud to není povídka stylu jako jednu kapitolu napíšu 4 věty.

Celkově mám pocit, že od té doby co to tu je se kvalita článků dost zhoršila. Když se kouknu na hlavní stranu blogu, vidím hlavně testy, soutěže, rozhovory. Originalita téměř nulová. O to víc si cením lidí a blogů, kteří píší originální věci i přes to, že vědí že to bude číst míň lidí.

Nedávno jsem narazila na článek, který radil, jak si zvýšit popularitu blogů. Pamatuji si z toho, že to říkalo vlastně ať píšeme články, co lidi chtěj číst. Jedním z bodů, které tam byly řečeny bylo, že můžeme udělat soutěž o něco, ale že se lidi mohou zúčastnit jen když dají plus článku. Tak to je super. Sice budu mít populárnější blog, ale jen prot, že lidi to plusko dali, protože museli, ne proto, že se jim článek líbil.

Sečteno, mě se taa blogová komunita tady moc nelíbí. Nedá se tu najít skoro nic originálního a mám pocit, že se všichni ženou jen za tou ,slávou' a kdyby tu ta možnost zobrazit si jak si stojíte a dávat pluska nebyla, byli bychom spokojenější.

A všem originálním blogům bych chtěla říct: Pište si co chcete - budu to číst raději, než něco, co není originální a psané jenom kvůli tomu, že to lidi čtou a tak tomu asi dá víc lidí plusko.

Pokud máte náladu, řekněte mi v komentářích, jaký blog máte nejradši vy.

Mějte se fajn a KSLL ^^!

Komentáře

Directionerka26VIP(♡ Twilight Games ♡)

Přesně smajl Já si radši počtu něco, co jinde prostě nemůžu najít. Aspoň tak i poznám jaký tady holky jsou smajl Jinak mi ještě celkem vadí, když se blog zakládá jen na kopírování wikipedie. To je děsný smajl

Directionerka26To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CatherineVIP(♛Nadpřirozeno♛)

No,docela máš pravdu. I když já mám taky hodně obrázků na blogu. Ale viděla jsem, že moc lidí nebaví číst články s hodně texty. Tak proto dávám i obrázky. Také jsem psala horory. Ale teď jsem dlouho nic nepřidala, protože nemám tolik času. Ale podle mě by sis zasloužila lepší místo než 125 smajl. Držím palce, ať se posuneš na vyšší příčky smajlsmajl

CatherineTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.