Fab and Chic

Tipy:co dělat o jarních prázdninách

Ahoj holky,

mám tu slíbený článek.Někteří máte prázdniny tento týden a někteří ty další?Nejedete na hory ani nikam jinam?Nudíte se?Mám tu pro vás pár tipů!  A omlouvám se těm,kteří je měli minulý týden,ale princezna126 jaksi na to zapomněla...


                                      Naplánuj si jednotlivé dny.

Napiš a obvolej kámoše, kdy má kdo volno a najděte den či dva, kdy se potkáte a budete mít společný program. Mrkni se na program v okolí tvého bydliště, třeba něco pořádá dům dětí,nebo třeba kulturní dům,kino,divadlo...Udělej si rozvrh na celý týden,budeš mít vše přehledné.

                                                        


                                                   domácí práce  

 Aby byl doma klid a zajistila jsi pohodu v domácnosti, alespon jeden den věnuj pomoci rodičům. Nabídni se, že nakoupíš, že vyluxuješ a vytřeš a pokud si věříš, že uvaříš večeři. Šplhneš si a vaši by ti pak mohli dovolit víc dobrovolných aktivit.


                                                 úkoly do školy

Jestli si chceš získat maximální počet bodů, udělej si už v pondělí domácí úkoly. Má to tu výhodu, že pak budeš mít celý týden volno a nebudeš na to muset myslet…A jesli neumíš spočítat nějaký příklad tak si ho procvič radši každý den jednou,než v neděli až do půlnoci...


                                              navštívit příbuzné

Co takhle v úterý navštívit příbuzenstvo? Kdy jsi byla naposledy u babičky a dědy? Nebo třeba za sestřenkou a bráchancem? Prázdniny jsou super příležitost se konečně vidět. S prarodiči můžete podniknout výlet do cukrárny.Se sestřenkou třeba do parku,na zmrzlinu..


                                                 zůstat doma

Nebo zůstaň doma a pusť si oblíbené seriály, nebo si zahraj oblíbenou hru. Pokud máš sourozence nebo seženeš kámoše, uspořádej turnaj stolních her. Nebo klidně i těch online, ale to si radši nech odsouhlasit rodiči.Uklid si pokoj,Vyhod nebo daruj někmu své staré hračky.  


                                        jdi ven(bruslení,procházka,rozhledna)

Jdi ven. Vezmi psa, nebo kámoše a jděte ven. Co třeba na hřiště, nebo na procházku do lesa? Nemáte třeba v okolí nějakou rozhlednu? Sbalte selfie tyč a jde se fotit do terénu. Je v okolí zamrzlý rybník nebo veřejné bruslení? Neváhej a šup tam, a to i když to moc neumíš. Beztak se tam najde někdo, kdo ti s tím pomůže. Uvidíš, že večer budeš tak unavená, že si ráda zalezeš s čajem a knížkou do postele a strávíš tam celý večer.

                                         


                                                       vnitřní bazén,aquapark

Pokračuj v aktivitách. Určitě je nedaleko tvého bydliště veřejný bazén nebo ještě lépe aquapark. Je tam teplo a spousta zábavy. Půjčete si tam nějaké plavecké propriety jako míč apod. a užijte si zábavu v plavkách. Po plavání se domluvte s kámoši a běžte se zahřát, na čokoládu, kafe, pizzu nebo prostě na co je libo. Pokecáte, pobavíte se a podrbete.

             

                                               zkrášlovací den

Pokud máš ségru jedině dobře, pokud ne, pozvi si kámošku a udělejte si holčičí den. Nalakujte si nehty, vyzkoušejte nové účesy. Zkuste se různě líčit. Proberte šatník a udělejte módní přehlídku. Naplánujte si outfity na jaro a omrkněte, jaké kousky si budete muset dokoupit na letní prázdniny. K tomu si pouštějte oblíbenou hudbu nebo sledujte youtubery. Den vám uteče jako nic.

taak to je dnes vše,oufám,že se vám  článek líbil,další vydám ve středu.

ahooojky











Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.