Fab and Chic

Aquababes

Ahoj holky,

dnes tu mám další článek. Tak doufám, že si ho užijete!

Aquababes-určitě je každý zná.

Je to hudební skupina, která podporuje mladé talenty, většinou holky. Každým rokem se pořádá konkurz, kde vyberou ty nejtalentovanější zpěvačky a tanečnice, ty pak spolu s profesoniály natočí hudební videoklip.

 








 




                                                

                                             AQUABABES 2014

České hudební scéně se poprvé představila dívčí skupina AquaBabes, která přinesla mladou pozitivní energii, která na naší popové scéně již nějaký čas chyběla. Karolina, Barbora, Angeé, Ivy, Anna a Elly. Šest mladých nadaných slečen představilo svůj singl „Neříkej mi baby“.
 

    

členky: Karolina

Jediná krátkovláska v kapele. Karolina se hudbě věnuje od dětství, hraje na pět hudebních nástrojů.Mezi její největší koníčky patří adrenalinové sporty a běhání po lese se psem. Ráda nosí klobouk po dědovi, ve kterém nejraději skládá písničky a píše texty.

       
        Ivy

Exotická kráska původem z Vietnamu žije od narození v Praze a od dětství se věnuje tanci a zpěvu. Ivy nezkazí žádnou zábavu a je skvělým parťákem do nepohody. Má ráda zdravé jídlo a holkám z kapely občas uvaří vyhlášenou vietnamskou polévku Pho podle rodinného receptu. Ráda relaxuje u dobré hudby, mezi její nejoblíbenější patří Pussycat Dolls (na nich vyrůstala), Beyoncé, Demi Lovato, Lorde, Ed Sheeran, Justin Timberlake, Ben Cristovao, Celeste Buckingham.

Anna

Dlouhovlasá blondýnka, která na první pohled působí tiše, ale na podiu se mění v pravý opak Věnuje se sportovní gymnastice, zpěvu a akrobacii. Studuje obor Arts management na VŠE a okrajově ji zajímá forenzní psychologie. Když má volno, zajde si s přáteli na sushi, koncert nebo do kina. Má ráda filmy Quentina Tarantina, Harryho Pottera. A její největší sen? Projet všechny pláže světa a surfovat.


  
Angeé

Vášnivá sportovkyně, milovnice módy, asijské kuchyně a New Yorku. Angeé je vyhlášená svou kreativitou a nadšením pro práci. Byla prvním českým studentem, který navštěvoval Broadway Dance Center v New Yorku. Její talent je nepřehlédnutelný, a tak není divu, že si ji do svého tanečního studia vybral Yemi a ne dlouho poté na své světové turné Kanya West.


 
Barbora

 Barbora vystudovala klasický zpěv, zpívala v kostelech, 10 let tančila irský step, vyšlapala na nejvyšší vrcholky Krkonoš, naučila se malovat (hlavně portréty), dělala závodně atletiku a ještě stihla fandit Bohemians 1905. V dětství byla roztleskávačkou. Když má volnou chvilku, ráda zajde ven s přáteli na dobré jídlo a pití.



Elly

Bezkonkurenčně největší milovnice zdravého životního stylu a cestování. Hudba a tanec ji provází celý život. Dětství prožila v Branickém divadle, kde byl její táta 11 let manažerem. Hrála na příčnou flétnu a tři roky zpívala v Bambini di Praga. Tanci se věnuje již od tří let téměř každý den. Od roku 2010 je členkou JAD Dance Company, s kterou se účastní mnoha mezinárodních projektů.

AQUABABES 2015

 V druhém ročníku byla nová pětice talentovaných dívek se svým singlem a klipem „Čistá jako láska“. Ilonu, Karolínu, Anetu, Michaelu a Moniku spojilo nadšení pro hudbu a tanec, touha jít za svým snem, chuť učit se novým věcem a samozřejmě talent.

 

členky:
Ilona

Nepřehlédnutelná zrzka má za sebou mnoho divadelních a pěveckých zkušebností. Není tedy překvapením, že největší láskou a vášní je pro Ilonu zpěv, skládání hudby a psaní textů. Zbožňuje šansony Édith Piaf, rádá fotí, maluje repliky obrazů Egona Schieleho, čte knihy. 


Aneta

 Studuje Vysokou školu ekonomickou, obor informatika.Vedle počítáčů ji nejvíce baví sport a zpěv, kterému se věnuje od dětství. Ráda jezdí na kolečkových bruslích, chodí na zumbu, cestuje a fotí.

Michaela
 

vystudovala konzervatoř - obor populární zpěv. V dětství se věnovala latinsko-americkým tancům, a poté závodně street dance. Učila se hrát na klavír, kytaru a bicí, skládala básničky. Již 5. rokem hraje v divadle Semafor, natáčí pořady s Jožkou Šmukařem pro Českou televizi, je vokalistka ve skupině Lokomotiva a 2. rokem moderuje v Aquapalace v Čestlicích. Vždy je ochotna pomoci, pokud je to potřeba.


Karolína

Studentka České zemědělské univerzity a lektorka taneční skupiny Street Angels je trojnásobnou mistryní ČR a finalistkou mistrovství Evropy v Dance clip club. Zpěvu se věnuje od základní školy. Relaxuje při řízení auta, procházkách v lese nebo na mořské pláži. Kondici si udržuje pravidelným cvičením a jízdou na kolečkových bruslích. Má ráda dobrodružství, proto se o loňských prázdninách vydala do Londýna, kde dva měsíce pracovala v kavárně a od té doby umí připravit špičkovou kávu.


Monika

ve studiu nahrává velmi často, její písně jste mohli slyšet v rádiu, učí se na kytaru, píše vlastní skladby, koncertuje po republice a učí se, jak celá zvuková technika funguje.Jejím snem je vybudovat vlastní nahrávací studio a být hudební manažerkou.

AQUABABES 2016

AquaBabes přišly v roce 2016 se svým singlem Nejsem další.. Šestice mladých dívek ukázala, že jsou nejen krásné, ale také pěvecky a pohybově velmi nadané.  

členky:


Melinda

19letá Melinda byla benjamínkem AquaBabes 2016. Studuje populární zpěv na Konzervatoři v Teplicích. Vedle zpěvu se aktivně věnuje tanci a třetím rokem i hře na klavír.Obdivuje zpěvačky Beyoncé nebo Rihannu.


Eliška

Elišce je 21 let a vystudovala Mezinárodní konzervatoř v Praze.Díky své cílevědomé povaze má za sebou řadu drobných vystoupení, účastí v soutěžích nebo spoluprací s různými interprety. Vedle zpěvu se věnuje i psaní textů či skládání hudby, ráda hraje na bicí a dělá beatbox.

Nikola

23letá Nikola pochází z hudební rodiny, je proto už od malička výrazně umělecky založená. Vedle zpěvu je její vášní také tanec. Mezi své další koníčky řadí sport.


Sabina


Sabina, které je 21 let, studuje populární zpěv na Pražské konzervatoři. Svým exotickým zjevem v v minulém roce zdobila prkna Divadla Hybernia, kde ztvárnila roli jedné z manželek krále Šalamouna v muzikálu Sibyla.



Marie

Marie je 19letá studentka klasického zpěvu na Pražské konzervatoři. Ačkoliv je opera její srdcovou záležitostí, věnuje se ráda i popovému zpěvu. Další její vášní je tanec – Marie totiž tančí pole dance. Hlavním důvodem, proč se přihlásila do AquaBabes, pro ni byla zkušenost s natáčením před kamerou.


Sára

Sára má umělecké kořeny, které ji od malička směřovaly k hudbě. Nejvíce ji baví hudební jamy s jazzovými instrumentalisty a zpěv do elektronické hudby. V rámci projektu AquaBabes ocenila především nové zkušenosti a setkání se špičkami z různých oborů.

AquaBabes 2017

Mária, Stiliana, Markéta, Petra a Tereza, to jsou AquaBabes 2017. Nová píseň Tvoje múza navazuje na tři úspěšné hity předešlých sestav - Neříkej mi baby, Čistá jako láska a Nejsem další. Videoklip k písni Tvoje múza je zatím nejvýpravnější podívanou, kterou AquaBabes natočily. Za námětem stojí španělský režisér Eduardo Vieitez a dívky při jeho natáčení strávily více času ve vzduchu než na zemi.


členky:


Stiliana

Stiliana je exotická holka s osobitým stylem a krásným hlasem. Své okolí dokáže vždy nakazit pozitivní energií, té má totiž doslova na rozdávání! Zbožňuje hru na klavír, kterou i vyučuje. Jako zpěvačka dřív vystupovala s hiphopovou kapelou a láska k černé hudbě jí zůstala dodnes.

Markéta

Už jako malá věděla, že chce být zpěvačkou. Markéta je půvabná blondýnka, které nikdy nechybí úsměv na tváři. Aktivně se věnuje třeba boxu a dalším sportům. Miluje běh v přírodě, protože si při něm nejlíp vyčistí hlavu. Dalším jejím koníčkem je cestování, které jako správná dívka nejradši spojuje s nákupy.



Tereza 

Vystudovala muzikálový zpěv na konzervatoři a má za sebou účast v nejrůznějších pěveckých soutěžích. Odjakživa sní o tom, že se jednou stane zpívající herečkou. I proto je jejím velkým vzorem americká diva Anne Hathaway. Můžete ji znát z pořadu Bludiště na ČT 1, kde učinkuje. Mimo to vystupuje také v kabaretu a divadle.


Mária

Zpívání je její vášní.  Drží se motta „makat, makat a makat!“, které je pro ni i hnacím motorem v budování pěvecké kariéry. Máriinu povahu nejlépe charakterizují tři slova – přátelská, obětavá a skromná. Když zrovna sama nezpívá, hudbu alespoň poslouchá.Vždy ji taky lákalo navštěvovat nejrůznější taneční kurzy.


Petra

 Nejradši ze všeho oblíkne mikinu, na hlavu nasadí kšiltovku a vyrazí se svým jorkšírem Benem na procházku. Od dětství se aktivně věnovala krasobruslení, tenisu nebo třeba jízdě na koni. Záliba ve sportu jí zůstala dodnes, největším koníčkem jsou pro ni ale hudba a zpěv.
táááák. Díky za přečtení, jestli se vám líbil tak bych byla ráda za +    když se nelíbil, napište co. Díky a ahoooj






Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.