Fab and Chic

RECEPT NA VÝBORNOU LEDOVOU TŘÍŠT

AHOOOOOOJ,TOHLE JE MŮJ 1.BLOG,TAKŽE MI NEPIŠTE ŽE TO MÁM NEZPRACOVANÉ.JEŠTĚ SE BUDU MUSET O PSANÍ BLOGU NĚCO NAUČIT.BUDU PSÁT HLAVNĚ O MODĚ A DIY,NĚKDY PŘIDÁM I NĚCO JINÉHO.

     MÁTE       RÁDI    LEDOVOU    TŘÍŠT ?    JÁ    TAKY    A      TADY   MÁM    1   RECEPT                POTŘEBY      BRČKO     1   PET    LAHEV    LIMONÁDU     TYČOVÝ   MIXÉR     VIDLIČKU     MISKU    A    KELÍMEK.       POSTUP      NALIJ    PŮLKU     LIMČI    DO    PET     LAHVE       NECH    TO    ZMRAZIT      A    DRUHOU      PŮLKU    DEJ    DO   LEDNIČKY.    NA  2.  DEN   VYTÁHNI   LEDOVOU   LIMČU   Z   MRAZÁKU     A    NĚČÍM   UŘÍZNI   HRDLO .VYNDEJ   LED   DO   MISKY   A   ROZDRT   VIDLIČKOU .POTOM   TO   ZALIJ   VYCHLAZENOU   PŮLKOU   LIMČI.PROMÍCHEJ    TYČOVÝM   MIXÉREM   ASI    10   MIN.   POTOM   UŽ   JENOM   NALIJ    DO   KELÍMKU    ZAPÍCHNI   BRČKO   A   JE  TO   HURÁÁÁÁÁÁ.

BYE BYE

Komentáře

Pink LadyVIP

Super článek. Když jsme v létě jezdili autem a mě bylo vedro, někde mezi Prahou a Čáslaví je stánek se zmrzkou a ledovou tříští a táta mi tam vždycky zastavil, já vyběhla a vracela jsem se s půl litrem ledový tříště. Mňam!!!

Pink LadyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.