Fab and Chic

Módní faux pas

Ahoj holky,

Módní faux pas,neboli módní trapas.Někoho móda straší,jinému je ukradená.Někteří lidé jsou chodící módní faux pas.Kterým módním hříchům se vyhnout?

                                                zapamatuj si!

Velký módní trapas jsou např.bílé ponožky do černých bot.Ponožky v sandálech už jsou vzaté na milost.Dokazují to nové kolekce předních módních návrhářů.Musíte ale vědět,ujak na to!Ne všechny ponožky se do sandálů hodí.Neplatí to o obyčejných.Nosí se výrazné,barevné,s krajkami.Hodí se k šortkám,sukním,šarům.Člověk by měl investovat do zimního kabátu,i kdyby si ho měl vzít je 1 v roce do divadla.

Při oblékání jde především o praktičnost a pohodlí,takže dost zapomíname na módu.Nikdo sice neočekává jako bychom přišli z přehlídkového mola,ale porušování módních pravidel z nás dělá barbary.Oblečení by nám mělo padnout,barevně k sobew ladit a nebýt přeplácané.

rozhodně platí,že by mělo být spodní prádlo před zraky schované!!!U dětí se módní faux pas tolik neřeší,u dospělých je to horší...

bud svá,drž se svého vkusu.Neplácej na sebe páté přes deváté.Platí všeho s mírou!....

mezi módním hitem a faux pas je velmi tenká hranice.Je dobré být v obraze.Holky nezapomente,kabelka je taky módní doplněk!

ženy:

spodní prádlo,prosvítá pod oblečením

z módy vyšly lesklé silonky!

sportovní bundy a boty k šatům

tmavá podprsenka pod bílým trikem

muži:

obyč.ponožky v sandálech

šortky používané jako plavky a naopak

sportovní bunda a boty k obleku

bílé ponožky v tmavých polobotkách

tak doufám,že se článek líbil,další vydám ve středu

ahoooojky




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.