Fab and Chic

móda pro pejsky

ahoj holky,

jak asi všichni víme, že pes je nejlepší přítel člověka.Ale ted jsme v naší době a v této době hodně frčí moda.Moda ale není jen pro lidi........


svetry pro pejsky

svetr je pro pejska vhodný hlavně v zimě,stejně jako nám,aby neumrzl,když půjde ve sněhu a v mínus deseti stupních.Pokud se rozhodnete,že koupíte pro pejska svetr,nebojte se,máte z čeho vybírat.


mikiny

mikina je velmi dobrá.hodí se na jaro,podzim,zimu ale nekdy i na léto.A zase se nebojte že bude malý výběr.barevné,s potiskem,jednobarevné,sametové,vyteplené,tenké na jaro,je jich opravdu hodně.


kabátky

kabátky jsou na pejscích roztomilé,už jsem je viděla a vašemu pejskovi to určitě bude slušet.Jsou teplé,stylové a váš pejsek v nich bude vypadat in.


pláštěnky

pláštěnky jsou velmi praktická věc.jdete s ním na procházku a vypadá to na déšt.Oblékněte ho do plášenky,než aby zmoknul a byl by nemocný.


šaty

jestli máte fenku,jsou šatičky přesně pro vás!Existují šaty krajkované,s volánky,normální barevné nebo třeba s potiskem.Když s ní půjdete ven bude vám to oběma slušet.


boty

bydlíte v bytě?Nebo jen prostě chcete aby váš pejsek byl čistý? Roztomilé botičky je te správná volba.Půjdete s ním v dešti,přijdete domů a na podlze žádné šlápoty.


ponožky

nemáte doma koberec?Je vašemu pejskovi zima na nožky?mám tu pro vás jeden tip.No samozřejmě že pomožky.jsou barevné,ale i bílé a černé


plavky

jedete k vodě třeba na chalupu?DO bazénu může i pejsek-pokud není hluboký.ABY VYPADAL STEJNĚ STYLOVĚ JAK OSTATNÍ KUPTE MU PLAVKY.




klobouky

jsou elegantní,jak pro psa tak pro nás.


že jsou roztomilí.

to je vše tak bye
















Komentáře

konemyVIP(Girl´s Dream)

Mně tohle přijde vyloženě ponižující pro zvíře, jehož praotcem je vlk. Já vím, že psům je to celkem fuk, ale kupovat psovi plavky nebo šaty? Pche. Maximálně tak obyčejnou "bundu" na zimu.

konemyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.