Fab and Chic

Ted nebo nikdy!

Ahoj holky,

mám tu slíbený článek!Tentokrát to není móda,ale rady a tipy co udělat,než bude 2.pololetí!Tak jdeme na to!

1.pololetí se pomalu chýlí ke konci,a tak je čas na plánování pololetních a jarních prázdnin.Tady je pár věcí,které bys před odjezdem na hory rozhodně měla udělat!


                                          naplánovat si prázdniny

Blíží se zimní rodinná dovolená,a přitom bys raději jela někam se svojí kámoškou?Žádnou paniku-dovolená s rodiči může být super zážitkem:

-napiš si seznam věcí,které si vezmeš s sebou.Díky tomu si sbalíš věci během chvilky a prázdniny pro tebe začnou bez zbytečného stresu.

-zjisti od rodičů,kam se pojede a co budeš v daném místě moct podniknout-třeba i na vlastní pěst.

tvoje dobrá příprava ukáže,že jsi zodpovědná.A určitě díky tomu získáš od rodičů větší svobodu.


 















                                    vylepšit známky ve škole

Díky výborné známce si můžeš vylepšit celý průměr.Proto zapoj všechny své síly a dobrovolně se přihlas na zkoušení nebo referát.Neboj se v případě nouze poprosit svého učitele nebo rodiče o pomoc a zeptej se,na co potřebuješ.Možná tě to bude stát trochu víc času,ale dobré výsledky a klid o pololetních a jarních prázdninách rozhodně bude stát za to.



                                    vypořádat se s trapačkou

Je ve škole nějaká nafoukaná holka,která ti už pěknou řadu dní znepříjemnuje život?Pak je ted ta pravá chvíle,aby ses jí postavila!Až příště pronese nějakou trapnou poznámku,podívej se jí do očí a sebevědomě se zasměj!Tak jí nejlíp ukážeš,že z ní nemáš strach.Uvidíš,že se hned budeš cítit mnohem líp.




                                               najít si kamarády

 

Pozvi spolužačku ze třídy,se kterou si jinak povídáš jen o přetávkách k sobě domů,nebo ven na procházku.A kdo ví,možná se z vás stane nerozlučná dvojka.


                                       promluvit si se svým idolem

od začátku roku toužíš po jednom klukovi z vedlejší třídy,ale zatím jsi nanašla odvahu s ním promluvit?Ted je k tomu vhodná chvíle.Seber odvahu a promluv s ním.Popros ho,jestli by ti pomohl pomoct s úkoly z matiky a na oplátku ho pozvi na zmrzlinu.Pokud jsi příliš nesmělá,vyzkoušej si celou situaci nanečisto se svojí kamarádkou.Nebudeš pak tolik ve stresu.

tak,to je dnes vše.Doufám,že se vám článek líbil a další vydám v pondělí.Tak ahojky!




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.