Fab and Chic

Proč si psát deník

Ahoj holky,

píšete si deník?Nebo je to pro vás zbytečný čas?A píšee si do něho pravidelně?Podívejte jak může být super zábava psát si deník,pak se na něho podíváte ve 40.letech a budete mít vzpomínky.

                                           Proč si psát deníček?

Někdo začne slovy Můj milý deníčku a skončí hned na první stránce. Ti vytrvalejší pokračují i na dalších stránkách a mají různé důvody.

Někteří si jej píší, aby si pamatovali, co kdy dělali, kde kdy byli a s kým byli. Dá se říct, že ho používají jako takový památníček.

Další si deníček vylepšuje kresbami, nalepenými pohlednicemi, fotkami, vstupenkami – prostě čímkoli zajímavým a má ho jako „vzpomínkovníček“.

Jiný si deníček píše, aby si třídil myšlenky. Takový v něm pak v něm škrtá, maluje do něj šipky a nejrůznější symboly. Takový deníček někdy připomíná trochu čurbes, ale proč ne. Prostě to k jeho majiteli patří.

Díky tomu pak můžeš s odstupem pozorovat svůj myšlenkový tok a deníček používat v podstatě jako terapeutický prostředek.xD


                                     6 důvodů proč si psát deník

-pomáhá utřídit si myšlenky a cíle

-umožňuje poznat sebe sama

-podporuje kreativitu

-pomáhá vzpomenout si na svůj program

-učí vyjadřovat a formulovat myšlenky

-pomáhá rozlišovat, co je důležité a co ne



                                 Jak často si do deníčku zapisovat?

Záleží jen na tobě, jestli si do něj budeš zapisovat každý den,jednou za týden,nebo jenom když se stane něco důležitého.Každá to má jinak.


                                              Jak si deník psát?


Dnešní život se hodně odehrává online a hodně lidí si deníčky píší v podobě blogu. Jasně, to má své kouzlo, ale je potřeba myslet na reakce čtenářů. Někdy jsou pěkné, chápavé a takové vesměs pomáhají, ale pak jsou tu ty ostré a nevraživé komentáře, které spíše traumatizují a navíc nebudeš to mít v soukromí. Je třeba si uvědomit, jestli je to něco, co jsi ochotná podstoupit.

Nebo jestli dáš přednost spíše papírové podobě, kterou si můžeš schovat kamkoli se ti zlíbí. Takový deník bude jen a jen tvůj,můžeš si tam psát velké barevné nadpisy,datum,kreslit obrázky,lepit fotky.Podle mě je papírový lepší.


taaaak to je dnes vše,doufám,že se vám článek líbil a další vydám v pátek.

ahooooojky

Komentáře

BellavillaVIP(HPD časopis)

Jedním slovem- dokonalé
Dvěma slovy- úžasně dokonalé
Třemi slovy- totálně boží nápad
Čtyřmi slovy- já se asi zblázním
Pěti slovy - geniálně promyšlený a zpracovaný příběh
2 slova- nemám slov, bez komentáře

Počet slov, kterým bych mohla vyjádřit pravou hodnotu tvého článku neexistuje. Nejen že jsi má úplně nejlepší blogerka, máš úžasné nápady a články, ale jsi mi i mimo to hrozně sympatická.100 plusikunje tvejchsmajl

BellavillaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.