Fab and Chic

čas s rodinou

Ahoj holky,

dnes tu mám nový článek.Nebudu zdržovat...............a jdeme na to!

Dospíváme a asi každá z nás je radši s kamarádkami a některé i s kluky,ale čas s rodinou nemusí být nuda....


Najít si čas na odpočinek a zábavu je důležité,a pokud tento čas stávíš se členy rodiny,může to posílit vaše vztahy,vytvořit pevná pouta a umožnit vám lépe se poznat.Tady je pár tipů na aktivity,kterých se může zúčastnit každý člen rodiny.


                                                domácí recepty

V každé rodině mají různí členové rádi různá jídla a taky mají různé recepty(maminky,babičky,tety)Sepiš si seznam všech receptů od členů rodiny do svého zápisníku,ozdob si ho fotkami při vaření.A napiš od koho z rodiny je!


                                                      rodokmen

vytvoření rodinného rodokmenu je zábavný zbůsob,jak se seznámit s historií tvé rodiny.Společně se sejdete a připomente si rodinné vztahy mezi svými příbuznými-určitě vám na mysli vytanou nejrůznější hlášky,myšlenky,vtípky,které doplníte fotkami,nejen z minulosti.Pak vytvořte plakát se jmény a vztahy svých rodinných příslušníků a přidejte fotky nebo typické výrazy.Užijte si hoooooodně zábavy.


                                                  výlet v přirodě

Zorganizuj výlet na kole,procházku v parku nebo třeba lyžování,abyste společně prozkoumali přírodní památky.Když si prohlédnete památku,porovnejte si své postřehy a komentáře.Krásným zážitkem je i piknik,akorát,že je ted zima na piknik.Vyberte místo,připravte jídlo a najděte si vhopdné místo.Rozložte deku a zahrajte si různé hry.Aby to ylo dokonalé,nesmí tam chybět hudba,sepiš si seznam oblíbených písniček,každého člena rodiny a stáhni si je.Každý bude spokojený.


                                              neobyčejný večer

Vyberte si jeden den v týdnu-nejlépe o víkendu a svolejte večerní rodinné promítání filmu.Každý člen rodiny si vybere jeden film.Po skončení si o něm společně popovídejte.Nebo můžete hrát deskovky.Vyberte si tu nejlepší hru a hrajte-hlavně se nevztekejte když prohrajete.

tak to je dnes vše,další článek vydám v pondělí

ahooojky




Komentáře

vokataVěrka(►Mysterious◄)

Nic proti ,ale jsou i další věci a jejich fakt dost kdy můžete být s rodinou.Rozhodně ne že by některá rodina hraje hry.Už vidím mého tátu jak hraje nějakou hru s naší celou rodinou!Moc jsi to nepromyslela

vokataVěrkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.