Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
My Dolphin show 5
Hra - My Dolphin show 5
Video se načítá
 

Extrablog

Něco o znameních (1. díl)

Ahoj všichni, děkuju, že jste se podívali na mj blog. Jak už jste si mohli všimnout na mém profilu, zajímám se o astrologii. Zatím jsem na HPD. nenašla nikoho, koho by to bavilo taky, ale co, třeba se někdo chytne. Dneska budu psát o tom, jak se jednotlivá znamení chovají, jak vypadají, a různá fakta o nich. 

BERAN 21.3 - 20.4 - První znamení zvěrokruhu. Představuje zrození. Beran vnímá pouze sám sebe. Je to dítě zvěrokruhu, novorozenec, zcela zaujatý svými prsty. :) Když chce dítě přebalit nebo jíst, začne řvát, ať je to v poledne nebo ve čtyři ráno. Stejně tak je to i s Beranem. Když má novou myšlenku, nápad nebo potřebu, zavolá vám klidně o půlnoci, bez nejmenších výčitek. On je vzhůru. Na tom jediném záleží. Ale kdo by považoval dítě za krutě sobecké? ROzdává přece úsměvy těm, kdo uspokojí jeho požadavky. Tato odzbrojující naivita je taky důkazem, proč jsou Berani tak nebojácní. Rozeznat fyzickou podobu Berana je hračka. Tito lidé mají rozhodné ostré rysy, nápadné obočí. A možná si taky všimnete mateřského znaménka, jizvy na čele, nebo výraznějšího prokrvení pokožky (vlastní zkušenost, můj strejda je celej rudej :D). Neumí lhát, dokáže se velmi snadno přenést přes neúspěchy. Jeho vládnoucí planeta je Mars. Silně trpí na migrény, infekce ledvin, díky své ztřeštěnosti také mají často úrazy (viz můj strejda se zlomenou nohou :() Ale nemoci se nepodřizují rádi. Musíte ho v posteli skoro držet pouty.                                                                                                                                                                    Pro Berana jsou zázraky na denním pořádku. Když vám dojdou, stvoří pro vás nové, zabalené v odvážných růžových snech. :)

Slavné osobnosti ve znamení Berana: Charlie Chaplin, Vincent Van Gogh, Barry Pearl, Ondřej Vetchý, J.P. Morgan, Josef Čapek, Sarah Jessica Parker


Býk 21.4. - 21.5 - Můj děda, který byl blázen do cestování, a všude byl už nejmíň dvakrát, mi vyprávěl, že nikdy nezapomene na jeho výlet parníkem do jižního Španělska. Pluli a někdo z lodi vykřikl: podívejte! GIbraltarský útes! ukázal na mohutnou skálu vykukující z modrého středozemního moře. Můj děda se obrátil ke znuděnému výrostkovi, který seděl vedle něho a řekl: Není to nádherné? Celá staletí se o ten útes tříští tuty vody, bičují ho bouře, vichřice, útočily na něj armády, ale on je tu pořád. Nic s ním nehnulo. (ano, čtete správně, řekl to přesně takhle) Výrostek zívl: jo, připomíná mi mýho tátu.                                                                                                                                                                        Jeho otec byl pravděpodobně Býk. Býci jsou tvrdohlaví, ačkoli to neradi slyší. To je důkaz, proč Salvadora Daliho neodradily jeho neúspěchy a maloval dál, umanutý, že dokáže všechno. (skoro). Býkovy monology budou nejčastěji ano, ne, díky, nashle, jasně, dobře. Teda pokud se s ním blíže neseznámíte, a pokud nemá ascendent v nějakém výřečnějším znamení (viz můj děda na tom parníku). Zřídkakdy se žene dopředu a šlape vám na paty. Chce, abyste ho nechali na pokoji. Když ho budete k něčemu nutit, zatvrdí se. Pokud nechce sám, nic s ním nehne. Moje kamarádka ve znamení býk, dokázala hodiny a hodiny kreslit obrázky z japonských seriálů, a dokud nechtěla sama přestat, nikdo ji od toho neodtrhnul.  

Rozeznat Býkovy tělesné charakteristiky je celkem snadné. Mají čisté průzračné (nejčastěji tmavé) oči. Pohybuje se s grácií, ale s náznakem skryté síly (a někdy ne jen s náznakem). Mají široký krk, ramena, hrudník (ta kamarádka má ve třinácti letech větší velikost podprsenky než její mamka). Celé tělo je souměrné. Mají tmavé vlasy, i když najdete pár blonďatých typů, ale ani ti nikdy nevzbuzují dojem křehkosti. Jsou často otylí. 

Jeho vládnoucí planeta je Venuše.

SLavné osobnosti ve znamení Býka: Salvador Dali, královna Alžběta II. Henry Fonda, William Shakespeare, Jack Nicholson, Penelope Cruz, Tereza Brodská



To je pro tento článek všechno, nebojte, budou další díly. Vaše


Smajlicek 123 :) :O :D


 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.