Madpet MadFrog
Hra - Madpet MadFrog
Video se načítá
 

Extrablog

Něco o znameních (2.díl)

Ahoj všichni, vítám vás u druhého dílu mého horoskopického rozboru. Dnes prozkoumáme další dvě znamení, a to konkrétně Blížence a Raka. 

BLÍŽENCI 22.5 - 21.6. - Jestliže se vám stává, že v přítomnosti Blíženců vidíte dvojitě, nemusíte si hned vyměňovat brýle. Jen si připomeňte, že Blíženci jsou znamení dvojčat, a proto má tato proměnlivá ososbnost dvě stránky. Byla to láska, kterou jste zahlédli na okamžik v tom neustále měnícím se výrazu? Nenávist? Inteligence? Lítost? Radost? Proměny pod vlivem planety Merkur jsou stejně fascinující jako psychedelická světla na diskotéce. Blíženci rádi čtou. Mají taky ten ohavný zlozvyk přečíst nejdřív poslední stránku. Blíženci ovládají slova, jde jim psaní (viz Walt Whitman). Dovedou se lehce ze všeho vymluvit, proto je chyba vyprovokovat je k souboji v důvtipu (viz můj taťka). Pokud Blíženec nemá konfliktní ascendent, je zpravidla štíhlý, čilý a nadprůměrně vysoký. Mají krásné oči, nejčastěji šedé či modré. Vlasy mohou být světlé, tmavé, nebo oboje- jakoby melírované. Dvojčata, vzpomínáte? Muži většinou trpí pleší (zřejmě v důsledku té velké aktivity mozku) a obě pohlaví mají obvykle vysoká čela (jestli jste viděli film Megamysl, hlavní postava musela být Blíženec.). Blíženci jsou náchylní k nespavosti, úrazům a infekcím postihujícím ramena, ruce a prsty, revmatismu a migrénám.

Slavné osobnosti ve znamení Blíženců: Michael Todd, Morgan Freeman, Marylin Monroe, Walt Whitman, Jaromír Nohavica, Zoe Saldana, Karel Šíp, Richard Krajčo


RAK 22.6 - 23.7.  Poprvé si Raka asi všimnete při jeho šíleném měsíčním smíchu. Je nevyhnutelně nakažlivý. Moje spolužačka ve znamení Raka se během diktátu rozchechtá na celou třídu, jen proto, že napíše písmeno špatně. A celá třída se rozesměje s ní, včetně učitelky, která jí nedokáže nic vyčítat. Je prostě taková. Myslím, spolužačka. Bývají také mrzutí. Člověk, který vám před chvílí podrážděně odpověděl na otázku, kolik je hodin, ten, co vám málem ukousli hlavu, když jste chtěli podat sůl, byl pravděpodobně Rak procházející špatným obdobím nálady. Existují dva základní typy Raka. První má hezký kulatý obličej, jemnou pleť, široká usmívající se ústa, téměř kulaté oči, celkově poněkud dětský obličej. Vzpomeňte si na Měsíc. Druhý typ je běžnější. Nezaměnitelné račí podoby si všimnete okamžitě. Dost velká lebka, převislé obočí, vysoké lícní kosti, oči daleko od sebe. Někdy poznáte jedince, který je kombinací měsíčního a račího obličeje, ale to se nestává často. Raci jsou běžně připravení na jakékoliv katastrofy. Pod postelí schovávají velké kartonové krabice s jídlem všeho druhu. Mohl by nastat hladomor. (Noe musel být Rak. Potopa ho taky nezastihla nepřipraveného.) Raci trpí na žaludeční vředy, infekcemi močového měchýře, kožní onemocnění, onemocnění ledvin, hrudníku a žaludku. Vládne jim měsíc.

Slavné osobnosti ve znamení Raka: Louis Armstrong, Julius César, Marc Chagall, Rembrandt, Karel Gott, Michal David, Ernest Hemingway, Ringo Starr



To by bylo pro tento článek všechno, nezapomeňte plus! :) Vaše


Smajlicek 123 :) :O :D

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.