Eliščin Internetový bloček

Důležité informace - mé články JSOU PRAVDIVÉ

Ahoj

Už několikrát se mi stalo, že jsem v článku udělala chybu a napsala jsem že lanovka v Zoo Praha je pod úplně jiným výběhem. Holky já v Praze byla v životě 3 krát a 2 krát v Zoo. A navíc v den kdy jsem článek napsala, jsem měla střevní chřipku. Při střevní chřipce fakt nemám náladu googlit. A co se týče článku z mého života (rozchody a jiné). Bohužel si těmito situacemi OPRAVDU procházím. Je mi skoro 22 a opravdu nemám potřebu něco takového vymýšlet! A už vůbec nechci aby mě někdo litoval. 

Každý má určity období kdy mu není zrovna nejlépe nebo tyhle situace prožívá citlivě.

Věčně nadáváte , že se chovám.jako malé dítě. V době kdy vznikly největší hádky... Bylo mi 16 a byla jsem v pubertě! Nerezu měla jsem určitým věcem tak jako teď. 

Takže se omlouvám, ale za některé nedorozumění jsem v té době opravdu nemohla. 

Prostě jsem trochu ostřejší a zároveň citlivější povahy. A věřte mi, že kdyby jste měli střídavou péči a do toho jezdily na internát bude vám to lézt na nervy úplně stejně.


Nejsem malé rozmazlené dítě! Je toho na mě psychicky i fyzicky moc!


U dalšího článku


Ahoj



Komentáře

Anairda(Máme rádi legraci)

Ahoj,
Nejdřív se musím přiznat, že jsem sem vlezla otravovat s dotazníkem do školy na téma třídní kolektiv, takže pokud by někdo chtěl, může si ho tady vyplnit (https://www.survio.com/survey/s/O2S3X6G6V9Y2G2H2S#.YZ09A1HJpWA.link), budu moc ráda.
Ale jinak chci říct, že sice nevím přesně o co jde, ale držím ti palce a kde je v ZOO lanovka taky nemám nejmenší tušení a nevím co s tím měl kdo za problém, ale i jestli jsi to někam napsala, mělo by to být všem jedno (sakra proč tě poučuju, jsem o pět let mladší a navíc jsem o ničem takovém neměla v plánu psát; no nic, přeju hodně síly a štěstí s životním osudem.

AnairdaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Vieš, ľuďom občas nedôjde, že pre niekoho je lepšie sa z toho vypísať na internete, kde človeka chráni anonymita, možno preto sú často skeptickí.
Každopádne to, či klameš alebo nie oni nezistia, takže tak. Bola by to škoda, lebo o niečom takom fakt človek nežartuje, ale ja ti verím.
Chcem len povedať, že si odvážna mladá žena, a štve ma, aký prístup majú niektorí chlapci k dievčatám. Ak máš pocit, že to sama už nezvládaš, možno by bolo vhod siahnuť aj po profesionálnej pomoci, terapie a tak. Viem, že je to náročné, lebo finančne aj časovo je to u nás (a vlastne aj vo svete) dosť naprd, ale za skúšku človek nič nedá.
To samozrejme nie je nič zlé, hnusí sa mi, ako ľudia označujú osoby chodiace k psychológom ako bláznov a neviemčo... ale ono to je úplne v pohode vec, k psychológom často chodia aj úplne mentálne zdraví ľudia, na ktorých to je v poslednej dobe možno trochu viac, ako zvládnu, a potrebujú pomoc. Možno to je aj tvoj prípad? Nemáte na škole k dispozícii psychológa alebo také niečo? Alebo nejakého konzultanta s ktorým by sa to všetko dalo riešiť? Teraz nenarážam len na tie vyhrážky, ale všetky problémy všeobecne.

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.