Eliščin Internetový bloček

Mamma mia 2 - Here we go again

Ahoj

Vítám vás u delšího článku. V neděli večer jsem se dívala na film Mamma mia 2 - Here we go again, a řekla jsem si..." Co takhle na to udělat recenzi?" No tak tady ji máte...

 

Pokud jste viděli film Mamma mia, tak víte,že se v něm objeví Sofie. Mladá obyvatelka ostrova, dcera Donny. Chce se vdávat za přítele Skye.  Aby zápletka je ještě zajimavější v tom,že si přečte deník Donny, který si Donna psala za mlada. Zjistí,že má 3 potencionální otce. Sama, Harryho a Billa a rozhodne se je pozvat na svatbu.

 

Mamma mia 2 je o tom,že Sofii opravuje hotel,který vlastnili spolu s maminkou. Chystá velkou otevírací párty. Opět se rozhodne pozvat své 3 potencionální otce. A i svojí babičku. Jenže jak už to ve filmech bývá všechno se zvrtne. Film je také zajímavý v tom,že se podíváme do minulosti maminky Soffie Donny a zjistíme jak to všechno vlastně bylo.

 

Můj názor je takový že jsem film viděla 2 krát a na poprvé jsem ho moc nepobrala :D. Ale ted jak jsem to o víkendu viděla po 2 tak už to v pohodě popírám. Libí se mi to celkově. Sice je to trochu romantika, ale zároveň je to i vtipné. Mám ráda Abbu a celkově filmy kde se zpíva a kde jsou písničky. Abych byla upřímná, prvně jsem se lekla jak se někteří herci oproti jedničce změnili,ale už jsem si zvykla :D. Dokonce jsem si díky tomu oblíbila Maryl Streep, Colina Firtha a Amandu Straisand (Donna,Harry a Sofie). Libí se mi ty hity. Mám je ráda a mají svoje kouzlo. Každy herec má něco do sebe.. Neumím si to představit v jiným obsazení. Je to super takový jaký to je :)

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.