Eliščin Internetový bloček

Ask - Pavel Vítek ovládl svět? :D

Ahoj!

Konečně tu mám  slibovaný Ask! Ano už jsem se k tomu dokopala... Za otázky vděčím hráčce Akalik.Dneska nečekejte retardované odpovědi protože,mě žádné nenapadli (no více méně ty odpovědi retardované jsou ale i tak).Nebudu to okecávat a můžeme jít na to! Btw: Další článek bude o ...... Můžete hádat :D.

 

1.Co by jsi dělala kdyby Pavlové Vítkové ovládli svět? 

Jo tak to by byla super apokalipsa! :D Měla bych z toho 2 vánoce :D.Ale kdyby šlo o můj mozek tak ten by asi radost neměl.Proč? Příjde mu to ohrané ale mě je to jedno! :D. A když říkám ,že mi to je jedno tak mi to jedno je a vy s tím nic neuděláte :D.Kapišto?! :D

On je prostě nejlepší


2.Co by sis na sebe nikdy nevzala? 

To je těžký...Je spoustu věcí co bych si na sebe nevzala.Například růžovoučké šatičky.Do toho by jste mě nenavlíkli ani za 1 milion korun a ani za 2 volňásky na Pavlův koncert (i když by to byla dobrá nabídka ty dva volňásky :D). 

  Věřte mi,z růžové jsem dávno vyrostla.

 

3. Kdyby sis mohla vybrat,kterou hráčkou bys byla na jeden den?

No...Kdybych si měla vybrat tak bych chtěla být Otakarkou El.Petřínskou.Proč? Protože chci mít stejně dobrý blog jako ona.V blogování je pro mně vzorem.


hm Kakajíčko


4.Které blogy sleduješ?

Sleduju jich dost.Například Blog černé svobody,Psychopatíkův blog,Kakajíčko s Otys (omlouvám  jestli jsem ty názvy napsala špatně).

prostě blogujeme


5.Co ráda děláš ve volném čase?

Těch čiností tu je dost.Sleduju seriály (Simpsonovi),hraju hry (howrse),poslouchám písničky (Pavel Vítek,české songy),prostě podporuju gaučing :D.



Pokud se do hry  jednou pustíte už vás to nepustí! Můj případ.


To by bylo vše. Moc otázek jsem nedostala. Ale nevadí. Snad se vám článek líbil.Prosím všechny slečny aby si svoje kecy nechali na koledu. Jsou to mé oblíbené činosti né vaše.Né že,bych proti vám něco měla ale všichni ví jak,to tu chodí.


Zanech plus pokud se ti článek líbil.Popřípadě napiš komentář co bych měla zlepšit.Budu moc ráda když budete upřímní (ale ne zase moc upřímní :D). Tak jo to by bylo opravdu všechno.


Mějte se.


Komentáře

liankag(ANIME!)

Tak ich napíšu.


Myslíš si,že někdy budeš v hodnocení blogu první?

Jakého spěváka-spěvačku-skupinu okrem Pavla Vítka máš ráda?

Dokázala by si někoho zabít?

Jaký blog ti dáva největší inspiraci?

Edit 15:39: Tu poslední ignoruj,viděla sem že Otakarka El. Petřínská.



Tak jakou barvu máš nejraději?



smajl

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

toralei8: smajl.Ted je to v pohodě ale před rokem to bylo horší smajl (teda,myslím že je to v pohodě).To jsem bez těch písniček nemohla být vůbec smajl. Ted to nějak dávám ,ale před rokem jsem si musela pustit každý den aspoň jednu smajl nebo 2 písničky za den ,ted bez písniček klidně vydržím týden.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

liankag: Děkuju moc! Jsem ráda,že se líbí.Jako každý jsem si ze začátku myslela,že to bude katastrofa ale má to úspěch.Za což jsem vděčná.

Můžeš mi je napsat sice nevím kdy to bude ale jednou se k tomu Asku dostanu.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Otakarka El. Petřinská: Díky smajl. Mám i jiný vzory ale na HPD považuju za vzor tebe.Můj ty svatý jednorožče? xD Ty seš jak já akorát ,že já říkám můj ty svatý Pavle smajl

Edit 14:39: Otakarka El. Petřinská: Děkuju,že mi dáváš sílu blogovat smajl

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.