Eliščin Internetový bloček

Někdo mi leze na účet! - POTVRZENO!

Ahoj

Ano,už mám potvrzené,že mi někdo leze na účet.Nevím kdo to je,ale vím jedno,že mi maže články (měla jsem tu jeden připravený,ale dotyčná osoba ho smazala).a píše za mne.Pokud,by jste našli nějaké nesmyslné komentáře u svích článků nebo v síni,moje vinna to není. Děkuji za pochopení.

Komentáře

ElishabetaVIP(MAYBE IN ANOTHER LIFE)

Možná jsi se v počítačové učebně ve škole nechala stále přihlášená, a pak někdo vlezl na tvůj účet. Jenže někdo mohl uhádnout tvoje heslo. Požádat admina že jsi ho zapoměla. Faktů je hodně. Ale nejdůležitější je si to ověřit ve škole. Jestli jsi tam byla. Nikdy nevíš..

Já ti nijak nedokážu pomoct. Řekla jsem to co vím, takže zkus tohle. Můžeš se obrátit na adminy, změnit heslo. Jednou se mi to také stalo. Hlavně se nestresuj z toho, když ti někdo ze zástupců ve skupině příjme člena. Jednou mi to napsalo jako když jsem ho přijala já, a zbytečně jsem měnila heslo. Jestli někdo z rodiny. Nevím. Snad se to pokusí se vyřešit.
Keira =)

ElishabetaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Elishabeta: Heslo mám změněno

Edit 19:59: Elishabeta: My máme svoje "počítačové" účty a z něj se pravidelně odhlašuji,takže je blbost,aby mi na HPD někdo šel.Protože z jiného účtu se přihlásit nejde.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.