dream big - work hard

Tipy na vytvoření loga

Ahojky vítám vás u nového článku. Dneska jsem si pro vás připravila článek o vytvoření loga. Loga mají různé kosmetické značky, značky oblečení nebo obchody. Prostě je známe odevšad a jsme jimi obklopeni. V tomto článku jsem si pro vás připravila čtyři body, které jsou u vytvoření loga hlavní. Můžete si ho zkusit vytvořit buď pro svůj blog, jméno, přezdívku nebo jenom tak ze srandy. Tak jdeme na to a na konci mám pro vás malou soutěž. :-))))

1. Tvar

Prvním důležitým krokem je rozmyslet si jaký chceme aby mělo logo tvar. Existuje spousta tvarů jak běžných tak zajímavých a málo použivatelných. Je jen na vás jaký si vyberete a jaký se vám bude líbit.

  

2. Písmo a text

Dalším typy jsou fonty nápisů a textů. Existují jich tisíce a můžeš si vybrat jaký se k tobě hodí nebo který se ti líbí.

  

3. Styl loga

V dnešní době existuje mnoho stylů. Třeba sportovní, romantický, podle ročního období nebo krajiny. Zkuste si porovnat třeba fajfku nike s logem od oriflamu. Vyberte si ten, který se vám líbí a který budete rádi propagovat.

   VS.   

4. Vzory a barvy

Když už máme vymyšlené tři předcházející body tak už stačí jen logo doladit vzory a barvami dle vašeho výběru.

   

 

Doufám že se vám článek líbil a pokud ano tak se určitě zúčastněte soutěže, kterou najdete v příštím článku která se bude odvíjet od loga. Tak zatím papá. :D

Můj instagram  - designgirl.hpd@gmail.com

  

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.