dream big - work hard

Jak si zlepšit náladu když ji máte podpsa

Ahoj dneska chci psát o netradičním u mě článku a to o mých tipech jak si zlepšit náladu. Zrovna dnes jsem dostala 3- z matiky a zjistila že kluk který se mi líbil řekl že já se mu nelíbím. No není to skvělé :-)))))

1. Dej si nějakou dobrotu

Třeba odpoledne jsem si rozehřála Milku v mističce a s trochou studeného mléka, byla to super mlska.

Nebo si stačí dát misku brambůrek či další dobroty které vám chutnají a které zbožňujete. Když máte psychické problémy máte trochu horší i metabolismus a na to je nejlepší ho posílit něčím nezdravím ale strašně dobrým.:-)) 

2. Pusť si film či nějaké video nebo si čti prostě se zabav.

Nejhorší je ležet dívat se do blba a přemýšlet nad tou věcí která vás trápí. Lepší je se odreagovat a najít si něco jiného co nás baví a něco nad čím budeme šťastní.

3. Snaž se být hodně s kamarády či kamarádkami

S kamarády či kamarádkami si zažiješ jistě více legrace než plyšákem v posteli. Zkus třeba zorganizovat spaní s hororem nebo jen tak odpoledne plné her.

 4. Něco si kup nebo vyrob

Je skvělé si koupit novou věc či něco pěkného vyrobit, budeš se cítit hezká a nebudeš myslet na věci které ti ničí dobrou náladu.

5. Chop se novým výzev a jdi do toho

Dlouho jsem nevěděla jaký si vybrat kroužek ale pak kamarádka mé mamky navrhla jestli bych s její dcerou nechtěla chodit na koně. Tak jsem získala nové kamarády a lásku do života ke koním. Miluju jízdu a těším na každý den s nimi strávený. Zkus taky něco nového. A ukaž ostatním že nejsi bačkora. :-))))

Doufám že se vám tento článek líbil a přeji pěkný nový start do života.

   

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.