Draconitčin šupinatý bloček

School Tag - Necháte se odtáhnout růžemi?

Kvetha!

U svého dalšího článku - tentokrát jde o legendární tag se 67 otázkami - vás vítá Ruskem a Dánskem zmlácená Artemia Sunfire. Proč mě zmlátili? Chtěli se mnou flirtovat. (Někteří z vás to chápou, ti ostatní, radši se to nesnažte pochopit. Nebo, v případě zájmu, vysvětlení zde. Měla jsem oranžové tričko.)

No, odnesla jsem si poučení, že už nikdy na tag neoslovím tolik lidí. 

Otázky, které se opakují, jsem s dovolením smazala.


Tak... Fajn, je čas na dlouhou, táhlou smrt u klávesnice s písničkami od Imagine Dragons, ZAZ, Parov Stelar, Caravan Palace, Vocaloidů atd.

Mimochodem - tato písnička od Camille je prostě jednoduše skvělá. A ano, je mi jasné, že se nebude líbit nikomu vyjma mě.




No, mé kecy už vás stejně nezajímají. Všichni víme, že chcete číst další kecy, které jsou vyřčeny v rámci tagu!

Přežijte.

Nebo ne. Vaše mrtvoly pak možná bude odklízet ten rozkošný Malý princ na videoklipu písničky. Nebo Beránek. Nebo Růže. Zotročíme růže za účelem odklízení mrtvol!

Předpokládám, že je vám jasné, kdo věty psané kurzívou vyřkl. Je to velké a šupinaté. A na zabití. Jo, na zabití. Nëyo, chci vidět, jak tvou mrtvolu odtahuje zotročená růže.

Já budu hlavní diktátorka zotročených růží, takže po mé smrti vypukne revoluce, růže se vzbouří a neodtáhnou mou mrtvolu. 

Ehm.





Otázky, které mi pokládala Mišišiši: 



Použila jsi někdy tahák?
Samozřejmě. Jsem příliš líná na to, abych se na všechno poctivě naučila. Taháky si pravidelně dělám do fyziky a českého jazyka (kromě slohu, kde to jednak dost dobře nejde a jednak nepotřebuji), jednou jsem měla v matematice a jednou v chemii.

Oblíbený předmět ?
Váhám mezi francouzštinou a dějepisem. Oba tyto předměty jsou jednoduše skvělé a máme na ně dobré učitelky.
Měla jsem moc ráda také výtvarnou výchovu, nicméně učitel, kterého jsme dostali, od nás požaduje věci, které mně vyloženě nebaví - např. design lavice, takže výtvarka u mně těžce klesla. A sloh je perfektní na zvedání mého ega.

Názor na školu?


O tolik trablí, problémů a stresu bych přišla, kdyby neexistovala škola. Na druhou stranu však škola poskytuje vzdělání, kterého si rozhodně cením a které je rozhodně mezi mými prioritami, ačkoliv jej nezvládám tak, jak bych si přála. Takže škola rozhodně není takové zlo, jaké z něj dělají jiní.


Názor na prázdniny ?

Svoboda. Volno. Bezstarostnost. V případě těch velkých také slunce, spousta, spousta slunce. Miluji prázdniny.

 
Těšíš se na prázdniny ?

Musí to být zjevné z předchozí otázky, že se na ně těším jako malé dítě.


Názor na matiku ?

Jsme nepřátelé, oko za dvě oči, zub za celou čelist. Nenávidím ji a ona ze srdce nenávidí mne. Je zajímavé představit si matematiku jako ženu, které se musím stavět téměř den co den. Je to... Uáááá! Noční můra. Bělorusko by se před ní měla schoulit do klubíčka a bezmocně se třást strachy.


Názor na češtinu ?

Český jazyk, snad jen s výjimkou gramatiky mám moc ráda. Sloh je jedním z mých nejoblíbenějších předmětů, ve kterém - troufám si říci - exceluji. Dvojku ze slohové práce jsem dostala... Hádejte za co. No hádejte...

Ano, gramatické chyby, aneb Artemia Sunfire si po sobě slohovku neumí přečíst. Trapné. Já vím.


Best school friends ?

Jak mám na tuto otázku odpovědět? Jak? Jak?! Na co se ptá?

Mám dlouhodobou (v podstatě od narození) nejlepší kamarádku a pak skupinku perfektních lidí, "smečku". Takže toť mé školní vztahy.


Kolik máš kamarádů ve škole ?

Opravdickými kamarády bych si troufla nazvat čtyři fantastické lidi (reálné). A samozřejmě Nëyu, ale ta příliš reálná není. Zato však může být prostě všude, kde jsem já.

Nëya: Ano, můžu být všude. Všude. Všude! Takhle bys o mě mohla mluvit častěji. Připadám si jako Šklíba z Alenky divů. Někde se objeví a pak zase zmizí. Mmmm.

Artemia: Prosím tě, co víc chceš. Ten šílený úsměv máš už teď.




Oblíbený učitel ?

Učitelka. Je mi moc líto, že už nás neučí, měli jsme ji v šesté třídě na zeměpis. Byla to ta nejskvělejší učitelka v mém životě. Pokud jste pracovali tak, jak ona chtěla, měla vás ráda, a pokud jste udělali něco dle jejího pohledu zavrženíhodné, odsoudila vás. A že to měla srovnané velmi dobře, a to ji dělalo absolutně spravedlivou. Měla skvělý, cynický a ironický humor. Cenila jsem si jí. Takových lidí není mnoho.


Názor na tělocvik ?

Ze srdce ho nemám ráda. Má fyzička je značně podprůměrná a naše tělocvikářka... Jak jen to říct. Ztělesněná fyzická zdatnost a zlo.


Chodíš na obědy do školy ?

Ano, chodím. S radostí.


Chutnají ti obědy ve škole ?

Jednoznačně! Asi to není normální, ale naše škola má jídelnu, v níž vaří naprosto skvěle. Samozřejmě, u některých jídel - například srbská mousaka nebo taková játra na cibulce - se toto tvrdit nedá, ale špagety dělají prostě nejlepší. A těstovinový salát. Prostě těstoviny celkově.

Nëya: PASTAAAAAAAAAA!!!

Artemia: Přesně tak. Těstoviny řeší všechny problémy lidstva, jen se k tomu musí dojít tou správnou cestou!

Nëya: Teď jsi mi připomněla výrok, že veškeré problémy se dají řešit výbušninou.

Artemia: Ono je to pravdivé, ale buďme humánní.




Názor na šikanu ve škole ?

Asi to mým štěstím, že chodím do školy, kde se šikana prostě neřeší, jelikož neexistuje. Nebo ne v takové podobě, aby byla zřetelná. V podstatě ta nejtvrdší šikana na našem gymnáziu je to, když vás začnou shipovat s někým, koho příliš nemusíte.

Ale pokud jde o můj obecný názor na šikanu, je to jednoduše slabošské a odporné. Nechápu, jak někdo může klesnout tak hluboko, aby začal šikanovat. Vždyť se to stejně provalí a co z toho pak dotyčný má, Problém a potupu. No co byste chtěli víc. Takže ano, šikanujte, dětičky.


Názor na informatiku ?

Zrovna informatika mi nevadí. Máme na ni učitele, který to nebere příliš vážně a umí být neskutečně sympatický. Vlastně mu je celkem jedno, že mu během výuky většina studentů brouzdá po internetu a hraje. U nás v informatice to funguje tak, že pokud máte hotovou práci, která byla zadaná, můžete si dělat, co chcete. Nicméně moc si nerozumím já a Microsoft Excel.


Nezdá se ti dva měsíce prázdnin,že jsou moc dlouho ?
Nezdá se ti dva měsíve prázdnin,že jsou moc krátké ?

Snad nevadí, že na tyto dvě otázky odpovím naráz. Ty dva měsíce se mi zdají tak akorát. Určitě bych nezkracovala ani neprodlužovala.



Otázky, které mi pokládala Rive:



Největší trapas ve škole?

Vlastně se mi nikdy nic moc extra trapného nestalo. Většinou to je třeba jen nahlas vyslovená věta do naprostého ticha nebo tak, ale nic, co by mě učinilo světoznámou. Tedy...

Jednou, před písemkou z chemie jsme se s bratrancem (následek stresu) navzájem mlátili sešity z chemie o přestávce. Jak na potvoru chemikář, který měl právě dozor viděl pouze mne a bratrance nikoliv. Takže přišel ke mě, vytrhl mi sešit z ruky, jednou mě s ním praštil po hlavě, pak mi sešit vrátil a odešel. =D

Jo a ještě když jsem při zkoušení z dějepisu o zemích mluvila v mužském rodě, ale to nepochopil každý, nebo když jsem ve francouzštině prohlásila, že máme lahodné psy.


Máte taky (nejen) kluky - úchyláky?

Úchyly máme ve třídě popravdě řečeno pouze dva, kteří mezi sebou... Řekněme, že velmi dobře vychází. Jeden z nich je úchyl trochu menší, druhý větší. A hádejte, kdo s tím větším musí dle zasedacího pořádku sedět v matematice? 

Srolovaný sešit, pouzdro a jablko (jablko!) v jeho poklopci je jedna z mých nočních můr.


Řekla bys, že vaše třída je spíš ta vychovaná?

To jednoznačně. Jsem opravdu vděčná za to, že jsem na gymplu. Protože i když naše třída rozhodně není svatá, tak oproti tomu, co slyším od mých bývalých spolužáků ze základky je naše třída naprosto snobská.




Řekla bys, že tvoje třída je ta průměrně chytřejší?

Jak jsem již řekla, chodím na gympl, takže laťka je přeci jen posazena trochu výš. Ano, i když o tom chování některých příliš nevypovídá, má třída je spíše jedna z těch chytřejších.


Taky máte ve třídě toho jednoho totální tupce, černou ovci?

Vím o jednom, který by se tak dal nazvat, ale ne proto, že by ho na okraj vyhnala společnost - spíše je opravdu samotářský, introvertní a přestávky tráví za mobilem či knihou, takže ve třídě moc oblíbený není. Ale nemám pocit, že by byl počítán jako tupec.


Jste rozdělení do takových těch "kast"? (Frajer, trapák, krasavice apod.)

Ehm... Spíše ne. Naše třída se dělí hlavně na skupinku takových těch klasických "dítek Facebooku", a různých dalších skupinek přátel. A kupodivu tyto skupinky mezi sebou vcelku vychází, až na některé menší šarvátky. Otevřené nepřátelství ve třídě nemáme, naštěstí.


Vyber si nějakého učitele a přirovnej ho k nějaké postavě z filmu.
Viděli jste Jurský park? Libovolný díl. Tak si jeden z dílů Jurského parku vyberte a představte si toho nejděsivějšího a nejošklivějšího dinosaura.

Hotovo?

Skvěle, tak teď jste dostali naši učitelku angličtiny, která nás už ale díkybohu neučí. Nenáviděla jsem ji. Byla to osoba, která sice měla něco přes padesát, ale vypadala tak o dvě nebo tři století starší. Měla oblibu v kalhotách, jejichž pas se nacházel v oblasti kličních kostí a některé její modely byly... Hmmm... Jak jen to říci. Nemohu zapomenout tu černou vestu béžovými slony, hnědý rolák s navěšeným slepičím peřím, sukně a haleny všech vybli- vyzvracených odstínů zelené, oranžové, hnědé a žluté.

Ale abyste si snad nemysleli, že soudím podle vzhledu. To oblečení dobře odráželo duši naší milované angličtinářky. Měla několik oblíbenců, kteří směli vše, a já byla naopak na chvostu. Nenávist byla vzájemná. 

Nëya: Vzpomínáš, kolik obrázků, povídek a článků ti zabavila?

Artemia: Na to se nedá zapomenout. Kdyby si to vylepovala na zeď, měla by vytapetovaný pokoj.





Otázky, které mi pokládala Spectra38:

(Tři z těchto otázek jsem smazala, protože už byly položeny dříve. Omlouvám se.)

Oblíbené oblečení do školy?

Jestli něco opravdu neřeším, tak oblečení. Klíčové je pro mne to, aby bylo pohodlné. Opravdu moc ráda mám klasické džíny a triko + na přezutí mám crocsy. A fajn jsou dlouhé sukně nebo šaty. Dlouhé proto, že v nich lze udělat normální dlouhý krok a není třeba mít nohy úzkostlivě u sebe, když sedím. Jeden z důvodů, proč tak nenávidím minisukně. A trička, jejichž výstřih sahá až do...

Nëya: Úrovně pupíku?


Co dělá vaše třída o přestávkách?

Vzhledem k tomu, že se na každou hodinu přesouváme do jiné třídy, tak určitou část času zabere právě tento přesun. V tom zbylém čase se povětšinou všichni baví s kamarády a tak dále. A o velké přestávce dojíždějící chodí na oběd.

Nejméně oblíbený předmět?

Upřímně nenávidím matematiku a chemii a příliš nemusím gramatiku v českém jazyce (může mi někdo vysvětlit, k čemu mi bude schopnost zapsání věty do grafu prosím?). A tělocvik, protože není mou zrovna silnou stránkou.


Otázky, které mi pokládala Ravenclaw:

(Tedy, tvrzení, že mi je položila, není správné. Ravenclaw mi dovolila použít otázky z jejího School Tagu.)


Máš ráda školu?

Příliš ji nemusím, ale přeci jen, je to stále to menší zlo. Nevzdělanost by byla zlem mnohem, mnohem větším.


Máš nějaký oblíbený předmět?

Kapesní nožíky, bloky, knihy, tužky č. 1, mafiánské klobouky, polodrahokamy, zářivě žlutá trička, plyšáky, polštáře, popsané papíry...

Moment, jak to souvisí se školou?


Jak vypadá tvůj každodenní účes do školy?

Momentálně je to ofina sčesaná na stranu a ohon. Nicméně někdy mi opravdu dojdou nervy, vlasy si nechám rozpuštěné a ofinu si stáhnu šátkem, ačkoliv vím, že mi nesluší. Ale je to pohodlné, praktické a zbytek je mi úplně jedno.


V kolik hodin vstáváš, jestliže škola začíná v 8:00?

Budím se 5:30 - 6:00 hodin, přičemž tento čas trávím nejčastěji poflakováním se na internetu, zjišťováním, co je nového a tak dále. A konečně, vstávám v 6:45. Pěšky mi cesta do školy trvá 15 minut svižnou chůzí, 30 minut mou typickou zasněnou chůzí, díky hádejte komu.

Nëya: Všechno sveď na mě.

Artemia: Proč ne? Je tak příjemné říkat "Já za to nemůžu."

Nëya. Právě se ti nad hlavou rozzářila svatozář.




Jakou hodinu bys přidala do rozvrhu?

Hodinu jezení, hodinu spánku, hodinu sledování Hetálie, hodinu tvůrčího psaní, hodinu dělání si, čeho chci, hodinu ježdění po eskalátorech, hodinu sebeobrany, hodinu vrhání nožů, hodinu střílení z luku, hodinu poučení o správném zacházení s mrtvolou, kterou jste zavraždili...

Nëya: Hodinu přeměňování se na draky.

Artemia: Hodinu létání na dracích.

Nëya: Hodinu chrlení ohně.

Artemia: Hodinu bytí mimo.

Nëya: Hodinu provokování.

Artemia: Hodinu hraní RP.

Nëya: Hodinu ďábelských úsměvů.

Artemia. Hodinu čisté introverze.

Nëya: Hodinu správného používání mozku.

Artemia: Pokračování v mé hlavě. Díky za pozornost. Tohle je na delší dobu.

Co děláš, když se v hodině nudíš?

Povětšinou si buď začnu čmárat obrázky do sešitu, nebo psát povídky nebo články na HPD, nebo se poněkud ztrácím z reality a podnikám něco zábavnějšího ve svém myšlenkovém světě s Nëyou.




Jaký máš vztah s učiteli?

Zažila jsem jich několik, kteří mne nesnášeli, ale nyní je to vcelku neutrální. Díkybohu. Nejsem totiž tak výrazná jako jiní, že, Zdeňku.


Dostala jsi někdy nějakou poznámku? Pokud ano, za co?

Ano...  

6. třída - Zapomíná žákovskou knížku.

1. - 5. třída, pravidelně každé pololetí - Nenosí školní pomůcky / Zapomíná domácí úkoly.

2. třída - Běhala po třídě po zvonění a zničila spolužačce batoh. Byla jsem malá, no. Hráli jsme vláček a já se nechala strhnout a připojila se taky. No a Bářin batoh prostě stál v cestě a, hm, nedopadl dobře. Ale tato poznámka byla masovou záležitostí dobré poloviny třídy. Ale rozhodně to byla sranda, i když ten výprask poté už moc ne.


Jaká melodie tě ráno budí?

Aktuálně můj taťka pracuje doma, takže nás s bratrem budí on. Ale když je třeba, abych si nastavila budík já, tak jsem měla nastaveno nejdřív Marukaite Chikyuu - verzi Itálie, pak Marukaite Chykiuu - verzi Francie. (A bylo vtipné, když si poté bráška tu melodii pohvizdoval.) Aktuálně mám Ievann Polku od Hatsune Miku.




Byla jsi někdy ve škole na HPD.cz?

Vzhledem k tomu, že veškeré herní stránky a sociální sítě jsou na naší škole zablokovány, tak ne. Ale na základní škole, kde zablokovány nebyly, jsem na HPD v informatice chodila často.

Nëya: Tam si v podstatě dělal každý, co chtěl.

Artemia: To však platí i teď. 

Nëya: Pokud zablokují i Blueforum, tak jsme v háji.

Artemia: Blueforum a Dračí svět.

Nëya: Já nevím, je Dračí svět sociální síť?

Artemia: Řekla bych že jo. Jaká je pravděpodobnost, že náš informatikář zná malou draconistickou sociální síť?


Co ty a obědy?

Máme mezi sebou klasický vztah lovce a kořisti.

Nëya: Nebo taky "Sežer, nebo budeš sežrán."

Artemia: Kuchařkama.


Učebnice vs. Sešit?

Sešity mám radši. Prostě mě vždycky fascinoval popsaný papír, nejlépe mým písmem. 





Nyní musím bohužel - nebo bohudík?

Samozřejmě, že bohudík. Těch mrtvol už je tu dost.

Nëya: Růže už jdou do práce.

Ještě že tu dračici mám.

No, to jsem zase odbočila. (Le Artemia nedokáže udržet myšlenku ani v psaném projevu. Nyní je příležitost pro vás: Tleskejte!) Bohužel, tady článek přeruším, jelikož mi HPD hlásí, že je příliš dlouhý. Proto se na druhou část budete moct "těšit" *kašel* v nejbližší době a/nebo až mi Gaia a Anka B. zašlou otázky.


A opět se vás ptám, jaký článek si přejete po druhé části tohoto tagu. Výběr - uznávám - není nijak velký, ale já jsem nebyla schopná vymyslet něco lepšího. Pokud máte tipy na to, o čem bych mohla psát, rozhodně to uvítám. Ačkoliv pravděpodobnost, že někdo napíše je asi tak vysoká jako že mi v noci na okno zaťuká Kloboučník (kterého bych mimochodem moc ráda potkala).

Takže vás prosím, abyste hlasovali zde.


Myslím, že prozatím to bude vše. Pokud růže právě neodklízí vaši mrtvolu, snad se uvidíme u další části tohoto tagu!


Artemia & Nëya




Komentáře

Anka B.VIP

Perfektní článek, jeden z nejlepších tagů, co jsem zatím četla. Je super, když je vidět, že si někdo dá s článkem práci a neodflákne to stylem "žádná grafická úprava a odpovědi jedním až třemi slovy". Dlouhé články, ač možná někoho nebaví je číst, jsou podle mě absolutně skvělé.
Nëya je vážně báječná. Kam se hrabou mí magičtí kamarádi (" 'Magičtí kamarádi'? Inteligentněji a důstojněji jsi to vyjádřit nemohla?" "Promiň, Islo, ale je vedro a můj mozek není schopný pořádně pracovat. A kdybych to začala trochu blíž popisovat, skončím v Bohnicích. A vzhledem k tomu, že jsi moje část, skončila bys tam taky.") a imaginární přátelé.
Mohla bych tu pět slova chvály ještě dalších minimálně dvacet řádků a rozebírat do detailu každou věc, která se mi na článku líbila, ale už teď se mi mozek přehřívá a já nejsem schopná napsat nic aspoň trochu inteligentního.
Už se těším, až zdrhnu do lesa, heh, tam je příjemně za každého počasí.
Mno, děkuji za zpříjemnění dne, užívej si prázdniny, hezký zbytek neděle přeje
Anka

Anka B.To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Anka B.: Sice pozdě, velice pozdě (mám toto tolik na práci! Jsem zaneprázdněnější než ve škole! -Jasně, Mio, a proto se tak brutálně nudíš, prokrastinuješ a v konceptech už máš dva zcela dokončené články připravené k úterní publikaci, že?) Eh...
Jednoduše, tvé skvělé odezvy jsem si všimla později a ještě později na ni odpověděla, heheh.
Strašně moc ti děkuji. Je to tolikrát omílaná věta, ale já vážně nevím, jak jinak mám pojmenovat ten skvělý, povznášející pocit. Četla jsem si to pořád dokola, a nemohu uvěřit svým očím. Navíc chvála od takové epické bytosti, jako jsi ty! *rozpouští se*
Mimochodem, neskutečně jsi potěšila i Nëyu. Ačkoliv u ní to vyvolalo vlny egoismu. Ještě týden poté byla snad horší než Prusko! o.o
Nom, tak... Děkuji za komentář, který si budu pro dobrou náladu číst ještě další dva roky, ehm.. =D
Artemia

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Moc pěkné. ^^
Mohla bych vymýšlet dlouhý proslov o tom, co se mi na tom líbilo, co ne, jak úžasně talentovaná jsi a další kydy, ale je vedro a můj mozek musel jít na střídačku, takže ti napíšu dlouhou chválu jindy.

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Chilli: Chválu psát nemusíš. Tohle bohatě stačí. Přece ze mně nebudeš dělat egoistu. =D
Nicméně uvítala bych to, co se ti nelíbilo, protože o kritiku je jaksi nouze.

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

monstr haaj: Já někoho rozesmála? No toto. =D Eh, ano, ten obrázek u mne vyvolává salvy smíchu stále. Například teď.
A děkuji za sledování. Snažím se, a neskutečně mne hřeje u srdce (no dobře... to v těch vedrech není příliš příjemné - chladí mne u srdce... svatá matko čokoládových sušenek, to zní divně), že si články někteří opravdu čtou. Děkuji! ^^

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Artemia: Tak díky, no. Způsobila jsi mi záchvat smíchu. "Hlavně ho nejzte, to by mu byl ten brexit k ničemu."
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/13612190_143995972690057_1096384832094759217_n.jpg?oh=e4bc6b54cbb24cb456e6dcee7b1d6f13&oe=582FDA50
totálně zabité =D
((nebude vadit, když dám svou reakci na článek sem?))
Asi tě začnu sledovat, pokud jsou všechny tvoje články takové. Ale závidím ti a všem ostatním, co jsou na gymplu. Na vesnické základce jsou větší...lumpárny. Článek je super, nevím, co k němu dodat. Ke kuchařskému umění v naší jídelně, u nás je to: "Sněz to dřív, než to sní tebe." =D

monstr haajTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Maggie13, zdravím.
Víte, moc si cením vašeho plus i komentáře, ale já se zkrátka musím ohradit. Nesouhlasím s vámi. Dlouhé články, se kterými si ostatní dali práci, mě baví číst. Beru je spíše jako něco, co se zde, na HPD, vyskytuje jen velmi zřídka, a proto je to cenné. Ačkoliv se některým nechce číst - co já s tím? Ano, teď budu znít jako nebelvírský hrdina, ale mi nejde o to, aby byl můj blog úspěšný či populární. Spíše mne baví a naplňuje jej psát. A o tohle mi jde, nikoliv o 30 + pod každým článkem. Rozepisuji se ráda. Nechci nic měnit. Pokud někdo chce sledovat můj blog, ať ho přijme takový, jaký je. Nehodlám nic měnit. Kratších a výstižnějších článků tu najdete přece galaktické spousty. Tak doufám, že najdete nějaký, jaký vám bude absolutně vyhovovat, když Draconitčin šupinatý bloček to není. Přeji hodně štěstí.

Ravenclaw, moc díky za Tvou reakci. Moc mně potěšila! ^^ A stoprocentně s Tebou souhlasím.

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

"Podívejme. Ta je milá. Konečně někdo! Pozdrav ji taky, a koukej být milá."
"Já jsem milá přece vždy."
"Ta nejmilejší. My víme."
"Ještě řekni, že tě nezdravím."
*zavrčení* *odfrknutí si*

Taky tě pozdravuje.
A děkuji moc! Potěšila jsi. ^^
Mimochodem, Ievina polka je opravdu skvělý budík.

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.