Draconitčin šupinatý bloček

Rozhovory s vašimi (ne)oblíbenými členy ~ Gaia

Kvetha!
Vítám vás u svého dalšího článku. Upozorňuji, že dnes možná nebude tolik nezáživný a nudný, protože jsem na něm nepracovala pouze já a dračice, ale také jedna chladná, pro mnohé neoblíbená a přesto skvělá bytost, která souhlasila s tím, že obohatí můj nudný blog plný šupinek o rozhovor. Přivítejte Gaiu!



Tedy, já bych tleskala mnohem nadšeněji, ale to nutkání sem profesora Snapea dát...
Takže oprava:




Tohle je zase Sněhurka pod parou... Eh, já už radši nebudu nic hledat. Nebo ano?



~ Zde pohlédněte na její božský profil ~


Ať už ji znáte nebo ne, skloňte jí obdiv. Je totiž perfektním příkladem člověka, jakých je na HPD hrubý nedostatek. Proč? Píše spisovně? Ha ha, to také.

Již nebudu zdržovat svými nudnými kecy. Raději si čtěte, jak mučím Gaiu svými otázkami...


                                  ~~~


Jak ses na HPD.cz dostala?
Začalo to tím, že jsem na hry chodila na jinou stránku (1001 her). Tehdy mi bylo asi devět let. A pak jsem tak nějak narazila na reklamu na tehdy ještě Hry pro dívky (bez zkratky). Asi rok dva jsem tam chodila hrát hry bez registrace. Ale chtěla jsem začít psát komentáře, tak jsem se registrovala. Dneska mě dost překvapí, když dostanu + ta komentář psaný před několika lety. A že to většinou tehdy byly komentáře typu "Super!"
Asi dva týdny zpět mě vykolejilo, že jsem dostala + za komentář z roku 2013: "Boží, další takové hry!"

Když jsi byla na HPD v devíti letech, jak jsi vystupovala a působila na ostatní? A jsi spokojená s tím, jak vystupuješ nyní?
Komentovat jsem začala v jedenácti... Tehdy mě nikdo v potaz nebral, moje komentáře byly typicky nudné, jednoslovné. Vyjadřovala jsem se především ke hrám. Nyní spokojena jsem. Sic ležím v žaludku spoustě lidem (a v ignore listu taky, jak jsem zjistila), ale co chci, když otevřeně vyjadřuji svůj názor.

Jak chceš, aby si tě lidé (kteří tě neznají) představovali po vzhledové stránce? Vlasy, oči, výraz, výška... Popiš tu cokoliv.
Stačí mi, když si představí mou skutečnou podobu, jelikož jsem sama se sebou poměrně spokojena.
Jsem 170 centimetrů vysoká dívka, se zelenýma očima a světle hnědými vlnitými vlasy zastřiženými na podkovu. Povětšinou se oblékám do světlých chladných barev. Nosím dioptrické brýle a téměř neustále se mračím, občas jsem výrazem mimo. Úsměv se mi na tváři objevuje jen zřídka, nejsem-li zrovna ve společnosti lidí, kteří ví, jak mě rozesmát. Postavou jsem poměrně štíhlá, nikoli ale sportovec. To mi ale nebrání v nošení pohodlného sportovního oblečení a obuvi.
Nicméně by se mi zamlouvalo si alespoň na pár dní vyzkoušet mít nějakou nepřirozenou barvu vlasů, třeba modrou.

Nyní klišé otázka, jaká barva je tvá nejoblíbenější?
Mentolová. Mám ale ráda i ostatní chladné světlé barvy. Třeba bílou, ledově modrou...

Když už jsme u barev, jaká barva očí (i nepřirozená) by se ti líbila nejvíc?
Se svou zelenou jsem spokojena. Nicméně pokud bych mohla vybírat i z nepřirozených, zvolím světle fialovou.

Jaká činnost ti žere nejvíce času?
Na první místo zařadím spánek. Spím osm hodin denně. Těsně v závěsu je mobil... TRPG, komunikace s přáteli, počasí, slovník, hudba, krokoměr, sem tam hry, internet a spousta dalšího. Mobil je jako moje třetí ruka.

Zmínila jsi TRPG. Jakou hru máš asi nejradši?
~ Pozn.: TRPG, neboli Text Role Play Game, je styl hraní, při kterém hráč píše, co jeho postava dělá.
Mou srdcovou záležitostí navždy zůstane svět Purposeful's. Byla to moje první tRPG hra, tam jsem se učila za svou postavu hrát, rozepisovat se, žít její život. Má první postava byla vlčice Sabharta s dobrou, avšak poněkud kariéristickou duší, která když nenávidí, tak nenávidí až za hrob. Patří do smečky dobra a tak nějak mi přirostla k srdci...


Jaké interprety ráda posloucháš? A máš nějaké oblíbené písničky, které však od tvého oblíbeného interpreta nejsou?
Mezi mé oblíbené interprety patří Imagine Dragons a The Beatles. Oblíbenou píseň od jiného interpreta nemám, maximálně třeba něco slyším a řeknu si: ,,Hm, to je hezké." ale více se jí už moc nezabývám. Tedy, doposud mě neznámá píseň neokouzlila natolik, abych si ji třeba poslechla vícekrát, či si našla překlad.

Jaká píseň je tedy tvá oblíbená?
Mé oblíbené písně se v průběhu času střídají. Aktuálně je to Thief od Imagine Dragons. Píseň se mi neskutečně zamlouvá jak textem, tak melodií.




Jelikož mám v hlavě prázdno, opět se uchýlím ke klišé otázkám. Jaké je tvé oblíbené zvíře?
Králík. Možná proto, že sama doma jednoho (zakrslého) mám. A právě onen králík je mi svou klidnou povahou tolik podobný. Ale i s cizími králíky nemám problém se seznámit a za krátkou dobu s nimi dobře vycházet.

Tak nám tu řekni něco hezkého o tvém králíčkovi! ^.^
Dobře, tak tedy:
Celým jménem se jmenuje Alexandr, ale vlastně ani nechápu, proč jsem ho takto pojmenovala, když mu stejně říkám zkráceninou jeho jména - Alex. Má bílou hustou srst narušenou černými kruhy okolo očí, černou tlamičkou, černýma ušima, černým pruhem, který se mu táhne od temena hlavy až k ocásku a černými tečkami na břiše. Je to jediný tvor, kterého mi nevadí mít u učení doma ve stejné místnosti (teda, krom mé achatiny, afrického šneka, ale myslím, že i kdybych si jej dala na hlavu, bude mu to fuk.). I když většinou jen leží na stole, devastuje mi rohy sešitů a poslouchá moje nudné dějepisné, chemické,... whatever kecy. A když mě něco naštve (stává se to velmi často - třeba mi něco nejde) a on je zrovna ve stejné místnosti jako já, odejdu házet věcmi někam jinam (přeci bych ho netrefila!).
Jak tak vidím, raději přestanu, nebo tu budu kecat ještě dlouho.
Takže to zakončím fotkou Alexe.


Máš nějaký specifický slovník, třeba nadávky, které nikdo jiný nepoužívá atd.?
Dost často nadávky spojuji, ale poslední dobou ječím ,,Šuplík!," když mi třeba něco zrovna spadne na nohu (při mé nešikovnosti se to stává docela běžně) atd. A když mám poetickou náladu, tak nadávám ve verších. A taky čas od času ,,Doparoma... Meloun?!", což ale používá ještě jedna osoba a není to moje tvorba.
~ Pozn.: Ano, žádná jiná osoba než Artemia není schopna vymyslet takovou hovadinu, jako nadávat "doparoma meloun". K mému údivu se to uchytilo, jak je vidno, ehe.

Co ty a četba? Jaký žánr máš ráda, jaký nesnášíš? A co tvá oblíbená kniha?
Mám ráda fantasy, jak už klasické, tak míchané s jinými žánry. Dovede mě oslovit ale i sci-fi, katastrofický žánr a jim podobné. Z úplně jiného soudku jsem si oblíbila pohádky Hanse Christiana Andersena (ano, i ve svém věku čtu pohádky) a encyklopedie. Naopak ráda nemám knihy romantické a dívčí romány. Mou oblíbenou knihou je již čtyři roky Harry Potter a Ohnivý pohár, nicméně se mi také zalíbila triologie Chaos (Patrik Ness). Třeba knihy Hunger games a Divergence byly sice fajn, ale na můj vkus tam bylo až příliš mnoho romantiky.

Už tě nebudu mučit, toto je poslední otázka. Teď ti dávám volný prostor pro jakoukoliv reklamu, na co chceš. Na tRPG, na tvůj blog, na tvou skupinu, na jakoukoliv jinou skupinu, je to na tobě. Jednoduše, zde je místo pro vaši reklamu.
Jelikož nemám moc věcí, na které bych zde mohla dělat reklamu, zvolím následující:
Svůj Ask: http://ask.fm/GaiaSabharta
(Pozor, riziko názorů! A nádorů z nich taky... Dobře, to nebylo vtipné.)
Svůj blog: http://www.hryprodivky.cz/blog/hlas-z-prazdnoty
(Čtení na vlastní nebezpečí!)
A ještě úžasný svět Purposeful's: http://purposefuls.webnode.cz/
Co se týče skupin, zvolím Play your role od Ravenclaw, jelikož je to naprosto božská skupina! (Teda jestli to Ravenclaw nebude vadit, snad ne...): http://www.hryprodivky.cz/skupiny/d/10366/play-your-role
(V mém případě tam ani není možno být neaktivní... Jo, tRPG nadšenec...)
A to by bylo tak nějak všechno. Nemohu si vzpomenout na víc věcí, kterým bych zde chtěla udělat reklamu...


Fajn. Tímto ti děkuji za rozhovor, Gaio! ^^

                                      ~~~

Tak, nyní vám oznamuji, že pokud nemáte náladu či čas na Artemiiny kecy, můžete se v klidu vytratit, jelikož ta zábavná část právě skončila. Nyní už mám jen vzkaz pro ty, co můj blog sledují.

V anketách v minulém článku (test) jsem dělala dva průzkumy. První se týkal dalšího článku, druhý toho, co čtete nejraději.
V případě prvním jste hlasovali nejvíce pro příběh na pokračování. S čistým svědomím můžu říci, že prolog mám rozepsaný.
V případě druhém jste mne neskutečně příjemně překvapili. A to proto, že nejčastěji volená možnost byla ta, že se vám články líbí všechny. Připadá mi to bláznivé, ale děkuji! ^^

Je však jistá pravděpodobnost, že brzy na tento blog vtrhne jednorázová povídka, kterou už mám dokončenou. V hlavních rolích červené víno, potemnělý kout hospody, opilá Nëya a "random guy" hledající Nëyu. Lidé tvrdí, že je dobrá, tak uvidím, jak ji zhodnotíte vy.

Mám dojem, že nyní už jsem vyjádřila vše, co jsem chtěla.

Mějte magický a ještě magičtější zbytek dne!
Artemia

Komentáře

ája 4VIP(Spisovatelky)

Jej, dvojice lidí z kategorie ,,Lidi co na hpd zbožňuji" udělali rozhovor. Já tu povídku už četla, takže si počkám až ji publikuješ na blog, ať ji můžu olajkovat smajl

ája 4To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Pokud se mi bude chtít (a nebudu chodící a navíc ospalá mrtvola, ehehe), pak bych dnes večer povídku hodila z Google Docs do konceptů, upravovala formátování, kurzívu atd. a v průběhu zítřka by tu mohla být. Chci však ještě vytvořit nějaké ankety na to, co mám psát po prologu pokračovacího (bože, co je to za slovo?) příběhu.
Jo, v průběhu zítřka by tu "U Libora" mohlo být.
A děkuji za chválu i plus, mám z toho radost. ^^

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Moc pěkný článek.
Gaia je úžasná osoba, i když to tak moc lidí nevidí. Jen ti úžasní, jak říkám.
A ty, ty jsi ještě o trošičku úžasnější. Mám tebe, Nëyu a tvé články moc ráda.
Pěkný den.

ChilliTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Chilli, díky moc. Potěšila jsi mne, opravdu strašně, strašně moc. Takový ten hřejivý pocit, když vám někdo napíše to, co ty...
Děkuji, děkuji, děkuji! ^^

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.