Stránka nenalezena

Omlouváme se, ale požadovaná stránka se nenalézá na našem serveru.

87%
Hra - Snail Bob 8 Island Story
Video se načítá

Vaším úkolem v tomto pokračování známé logické hry bude dostat šneka přes levely plné překážek a protivníků. Důležitá bude přitom správná interakce s okolními prvky, které vám pomohou překážky zdolat. Ovládat však budete i pohyb samotného šneka.

 
90%
Hra - Hungry Shark Arena Horror Night

Zábavná hra, ve které je vaším úkolem zůstat v moři jako poslední žralok. Pojídejte všemožné rybky, lidi a ostatní žraloky a probojujte se na první místo v mořském potravním řetězci.

 
65%
Hra - Rapunzel Wedding Party
Video se načítá

Rapunzel se v dnešní den vydala a tuto svatbu si chce užít s hosty, kteří přišli. Postarejte se o nich a hlavně o jejich blaho, aby se cítili příjemně.

 
83%
Hra - Monkey Go Happy Stage 200
Video se načítá

Je tady 200. díl logické adventury Monkey Go Happy. Tentokrát se vydáš do lesa, kde budeš řešit logické hádanky, budeš muset najít klíč, uřezat strom, uplést svetr a sbírat šišky. A jako vžy budeš hledat 10 opiček.

 
85%
Hra - Zoo Pong

Jednoduchá hra na styl tenisu, ve které budete s dalšími roztomilými zvířátky ve vaší zoo hrát tenis a snažit se odpálit míček na protivníka tak, aby jej nechytl. Váš protivník má samozřejmě stejný úkol a je tedy jen na vás, kdo vyjde z tenisového kurtu jako vitěz.

 
60%
Hra - Guarding The Law
Video se načítá

Vystrojte tuto krásnou ženu zákona do ulic! Udělejte jí účes a vyberte jí jednu z mnoha uniforem a vybavení, které se v dnešní době jistě hodí!

 
78%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá

Rainbow Dash z My Little Pony je hlavní hrdinkou v této hře! Pokud znáš hru Robot Unicorn Attack, zde se setkáš s něčím podobným. Skákej z plošiny na plošinu a když se před tebou objeví hvězda, použij Sonic Boom díky klávese X.

 
71%
Hra - Barbie Selfie Accident
Video se načítá

Barbie se poranila na moři při fotografování a potřebuje nutně lékařskou pomoc. Zajistěte jí ji a pomozte jí utišit bolest, aby se cítila lépe.

 
90%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá

Ve hře Bomb It 4 (ze série Bomb it) si vyber jednu z veselých postaviček, propleť se labyrintem a pokud ti něco stojí v cestě, znič to bombou! Eliminuj své nepřátele, kteří brání tvému vítězství!!! Nenech se vyřadit ze hry! Vítězstvím získáš důležité body, za které si můžeš nakoupit oblečky pro svou milou postavičku. S touto hrou se nikdy nebudeš nudit!