Draconitčin šupinatý bloček

Plytký článek o ničem - Všechno souvisí se vším!

Kvetha!
Buďte zdrávi u dalšího článku na DŠB (Debilní ŠkleBy?). Budete mít tu čest s totálně vymletým mozečkem, který se však záhadnými silami snaží spatlat článek, který by se mým úžasným sledujícím líbil.
Čímž vám chci také poděkovat za fantastickou odezvu na můj poslední článek. Moc si cením toho, že navzdory velice dlouhému mrtvému období na tomto blogu jste ho nepřestali sledovat a líbil se vám exkrementoidní výkon, který jsem podala. Udělali jste mi neskutečnou radost a ego zase jednou vylezlo po žebříčku nahoru!



A vzhledem k tomu, že můj mozek opravdu není v dobrém stavu, očekávejte něco, co je výplodem Artemiiny choré mysli. Všimli jste si však, že všechno souvisí se vším?
Někteří se mnou možná nesouhlasí. A proto jsem dnes tady, abych vám to dokázala!

Začněme něčím, od čeho se můžeme odrazit, takže náhodné slovo. Abych vám dokázala, že není vybíráno záměrně, použiju náhodný generátor slov. A ten mi nabídne slova:

NATÁČKA - FOŤÁK

Můj úkol je tedy naprosto jasný. Musím najít souvislost mezi dámskou kadeřnickou potřebou a přístrojem, který všichni dobře známe.

Souvislost:

Používání natáček je v případě žen dnešní doby dosti neobvyklé - existují mnohem rychlejší a jednodušší metody. Proto musíme zabřednout trochu do minulosti, konkrétně do cca. 20. - 30. let minulého století, kdy byly vlnité vlasy ve veliké oblibě. Proto ženy s rovnými vlasy užívaly natáček - aby držely krok s módou, aby se líbily. A právě i touto dobou se rozmáhá éra fotoaparátů. No není to zvláštní?
Fotografie nebyly tak tuctový materiál, jaký je dnes, a tím tuplem se fotily fotografie, které by především vystihovaly dobu. A ženy podle poslední módy mezi toto patřily v každém případě.




Tuto záležitost si troufám pokládat za vyřešenou, proto poprosím generátor o další slovo.
Od kterého obdržuji:

FOŤÁK - MIMINO

Souvislost:

Myslím, že já a 90% těch, kteří to čtou, mají rodiče, kteří snad nikdy nepustili fotoaparát z ruky, když fotili svého potomka. Nepamatuji si to sice, nicméně vzhledem k milionům fotek v našem rodinném albu se obávám, že já byla jako každé jiné mimino obětí foťáků.

Troufám si říct, že tady jsem souvislost vyřešila. Můžeme se proto přesunout ke dvojici:

MIMINO - KABÁT

Souvislost:

Eheh, heh? Většina z vás tady asi nové Kovyho viděla, a věřím tomu, že na mimibazar.cz by se určitě nějaké ty příšerné kabátky již vyrostlých ubohých dítek našly.



*Snaží se zastrčit své vypadlé oči z důlků zpět* Ano, třeba TOHLE. Vidíte to? Máte tam sukničku, Mickey Mouse, mašličky… (Nee, vůbec mě ty mašle nebudou strašit ve snech, vůůůbec ne… *pomalu pouští mobil a tiskne svou IKEA myš* - moment. IKEA myš? => Mickey Mouse => kabát => mašličky => uáááááááá… Všechno se vším, všechno se vším!!!)

Eh, dobrá, od dětských kabátků radši pryč

KABÁT - ŽIDLIČKA

*Představí si židli omotanou mašličkama…* Dobrá, už jsem statečná a nebojím se klasického předmětu… (No. Noooo…!)

Souvislost:

První, co mě napadlo, byl kabát přehozený přes židli. Nicméně, tohle není tak úplně jasná souvislost. Napadají mě však dvě další:
První - židličkou, tedy malou židlí, se myslí dětský nábytek - tedy, tak to chápu já. Tím se dostáváme k již zmíněným miminům a kabátům. Vidíte?
Druhý - kabát, tedy minimálně ten můj (chápete, nemám flaušový - můj je z Tchiba. “To je Tchibo? Achachacha, ale tam přeci dělají jenom kávu!”) má podšívku, která je 100% polyesterová. A polyester je co? Plast. A dětské židličky jsou z čeho? Z plastu. Jasné jak facka!




Well, čas na další slovo! Ehm, a generátor plive slovo vcelku nečekané. Takže, máme dvojici:

ŽIDLIČKA - SADISTA

...0.0 *představí si random člověka, který jiné lidi mlátí židličkami* Ne, děti, tohle ne. Tohle je násilí, které na můj blog v žádném případě nesmí přijít! No, vy se smějete, ale já dostanu nějaký hrozivý ban a pak mi na hrobeček budete nosit kytky VY.

Souvislost:

Sadisté, pokud jsou dosti vynalézaví, mohou využít jako zbraň cokoliv. Záleží na kreativitě!




Ehm, tak dejme tomu ještě jedno kolo s panem sadistou. Další! *luskne prsty, ačkoliv to neumí*

SADISTA - MANGO

Souvislost:

Ježušukristusu, fakt nechci skončit umlácená mangem. Nicméně- nedávno jsem o mangu četla zajímavý článek. Teď ho asi už nenajdu, nicméně pojednával o tom, kolik je v mangu skvělých vitamínů, odkud je původem, jak neskutečně je zdravé atd. Nu, a jednou z informací v tomto článku bylo i to, že z těch, kteří se k tomuto ovoci mají šanci dostat, mango chutná asi 70-80%. Sadistů se odhaduje na asi 9% populace. Takže, jaká je pravděpodobnost, že nějaký sadista rád mango? Hmm, to zní jako výzva… Úplně se vidím, jak chodím po náměstí a ptám se lidí: “Dobrý den, jste sadista? A máte rád mango?”




Dobře, tohle vážně ne. Nemůžete po mně chtít, abych se lidí vyptávala na ovoce a psychické poruchy. Na náměstí jsem si toho prožila více než dost… =D
(Kdo nečetl - zde máte možnost.)
Takže, co dál?

MANGO - PÁSEK

Souvislost:

Najít souvislost mezi ovocem a módním doplňkem, popř. praktickým předmětem? Mohli bychom na to jít znovu přes sadistu, že, nicméně nevím, jestli je úplně to pravé ořechové sadista s páskem, svačící mango a vyhrožující lidem kolem sebe úderem židličkou.
Ačkoliv, tohle je plytký článek o ničem. Proč tedy ne?




Jak říká pán z reklamy na Božkov: popoplujem. (Jak říká Artemia: Popopluj a utop se v tom rumu! Blbče.)

PÁSEK - OKAP

Souvislost:

Éééé, sadista svačí mango, nosí pásek, vyhrožuje židličkou a montuje okap? Co vy na to? Jako bonus ještě může mít manželku s natáčkami, která fotí své mimino v ohavném kabátku s mašličkami. To máme krásnou rodinku, že ano? ^^
Dobrá, to mi asi neprojde. Nicméně, musíte mi dát za pravdu, že okap i pásek zabraňují katastrofě! V případě okapu to je zatopená střecha, plíseň v domě a další nepříjemnosti, které neznám, neboť okapy máme - v případě pásku to jsou zase spadlé kalhoty na veřejnosti. Co byste brali více?

--- --- ---

A nepochybuji o tom, že by se objevili moudří lidé, kteří by mi dali najevo, že slova jsem si pouze vymyslela tak, aby se na ně dobře vymýšlely souvislosti.  Není tomu tak. Pro hnidopichy proto mám screeny!




Tím článek asi budu muset ukončit, neboť chci mít nějakou rezervu volných znaků a navíc vás nechci zdržovat něčím příliš dlouhým. Už tak vám kradu volného času dost (a nic z toho nemám! Fňuk).
Ale vidíte? Dostala jsem se od natáček k okapu za pomoci dvou pomocníků - náhodného generátoru a souvislostí. A mezi tím mi ještě vznikla tak krásná rodinka. S psychopatickým otcem a chudákem miminem…

Nakonec - jsem ráda, že jste plytké změti obrázků a slov věnovali pozornost. Nemusíte si na mě plýtvat pluska, ale komentáře mě potěší v každém případě, stejně jako překvapivá popularita mého blogu.
Na příští článek snad něco vymyslím. Kvalitu, ostatně jako nikdy, neručím.


Mějte se magicky, dodejte větvím soli mořské - ať z nich máte jídlo božské, hledejte souvislosti a pamatujte, že náhody neexistují!
Artemia

Komentáře

Artemia(Svět Fantazie ^^)

Alexeia Lilian Moorová: Mheh, ber to jako odplatu za to, že budu mít doživotní traumata z toho příšerného dětského oblečku!
Ale seriózně - moc mě potěšilo, že se mi tě podařilo rozesmát a článek splnil svůj účel. Yay!

ArtemiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Artemia(Svět Fantazie ^^)

valentinka11: To si piš že ne. Teorie Chaosu je strašně boží.
Jinak, co se týče inteligentního článku o koních - jasně že jsem to nepsala já. Ale každý pátek chodím jezdit na koni a zapomněla jsem hodit mobil do batohu,zůstal v klubovně na stole. A tak se stal obětí dvou asi osmiletých holek, které se patřičně vyblbly. =D
Díky moc za +. ~.~

ArtemiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.