Deni Seal

Přivýdělek na internetu pro všechny a z domova!

Ahoj, vím, že je tu dost lidí, kterým třeba ještě není 15 a chtěli by si přivydělat nějakou tu kačku :) Tenhle článek je přímo pro vás :) 

Nemusíte se vůbec bát není to nic nezákonného ani nic podobného :D 

Pár slov o mně. Právě jsem vystudovala střední školu. Patřila k těm náročnějším, takže chodit někam na brigádu pro mě nepřipadalo v úvahu (bohužel). Proto jsem se snažila najít nějaké jiné alternativy přivýdělku a našla jsem! :) Nejsou to tedy žádné desetitisíce, ale třeba takovou pětistovku si určo vyděláte! :) Tady je pár možností: 


První stránka na přivýdělek je tahle:https://prokliky.me/?ref=ea9748 

Pár informací:

- budete si vydělávát klikáním na články

- tento přivýdělek patří k těm nejlehčím, protože co je lehčí, než kliknout na článek a mít za to peníze? :D

- pravidělnš pořádají soutěže o různé ceny nebo i peníze a jelikož tuto stránku moc lidí nezná, tak se mi povedlo vyhrát první cenu a tou bylo 1 000 Kč!  


Další přivýdelek je formou vyplňování dotazníků - tady už si vyděláte mnohem víc, třeba já jsem za minulý měsíc brala 1500 Kč a to už je příjemné! :) Pokud byste měli zájem, tak mi do komentáře nebo do zprávy napiště Váš email a já Vám pošlu pozvánku :) NENÍ TO NIC ZÁVAZNÉHO kdykoliv můžete skončit nepodepisuje se ani žádná smlouva. Vyplníte jen pár údajů (žádné rodné číslo ani adresa nic takového!) 


Proč vám o tom vůbec píšu? Sama moc dobře vím, jak je těžké v dnešní době najít seriozní přivýdělek z domova pro mladé lidi. Proto vám to chci trošku ulehčit a podělit se s vámi o mé tipy.


Hezký zbytek večera a na případné dotazy se ptejte do zpráv nebo do komentáře, ráda odpovím! :) 


Komentáře

Denisa598VIP

glumisek: Jasně, to chápu smajl Jen se občas naskytnou situace, kdy na normální brigádu jít nemůžeš a proto jsem udělala tento článek, ale každopádně děkuji za komentář smajl

Denisa598To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.