Deni Seal

7 důvodů,proč nechat spát tvého pejska posteli

Ahooj, dneska tu máme článek,  ve kterém si rozebereme proč nechat svého pejska spát s tebou v posteli :) Pokud jde o mě, tak já ho mám v posteli furt a usíná se mi s ním mnohem lépe než bez něj :) Jsou to prostě bytosti, které vás milují z celého svého srdce, a když jim umožníte s vámi spát veřte mi, že bude nejšťastnější na světě :) Tak a teď už jdeme na článek ! :)


1. Postel je s nimi útulnější

-Mimo případů, kdy se váš mazlíček rozvalí přes půl postele a vy musíte spát na malém kousku matrace, že ? :D

2. Pomohou vám rychleji usnout

-Jestli trpíte poruchou spánku, váš pejsek by vám mohl pomoci. Pravidelné oddechování vašeho pejska je tichou ukolébavkou, která vám pomáhá zahnat myšlenky a rychleji usnout. :)

3. Mazlení s nimi uvolňuje stres a úzkost

-Možná že se vám podaří rychleji usnout také kvůli tomu, že svého pejska přes spaním ještě pohladíte a poňuňáte a zbavíte se tak stresu, který jste v sobě během dne nahromadili. Psi jsou zkrátka skvělí terapeuti! :)

4. Zahřejí vás lépe než kdejaká deka

-Pokud si často stěžujete, že je vám v noci zima, váš pejsek vám s tím může lehce pomoci. Psi mají ještě vyšší vnitřní teplotu než lidé, a tak je můžete využít jako takový malý chlupatý radiátor. :D

5. Pomohou vám dostat se z deprese

-Místo zírání do stropu nad postelí se stačí podívat vedle sebe a hned uvidíte bytost, která by pro vás udělala cokoliv na světě. <3 Né nadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka :)

6. Cítíte se s nimi bezpečně

-Ve spánku jsme nejzranitelnější a v našem mozku je to zakódováno už od pravěku. Váš pejsek je však rozený hlídač, který díky svým citlivějším smyslům dokáže včas odhalit nebezpečí a rychle vás varovat!

7. Uděláte radost i svému pejskovi

-A to je někdy to jediné, co chceme, že? Pokud se o svého pejska dobře staráte, je samozřejmé, že chce být neustále po vašem boku. :)


Komentáře

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Se svým psem (fenkou) jsem spala poprvé a naposledy minulý rok ve stanu. smajl
Pořád chodila po celém stanu tam a zpátky, šlapala mi po obličeji, všechno bylo od chlupů, jelikož strašně pelichá a pořád chtěla jakoby ze stanu ven. A když jsem ji pustila ven, tak za 10 sekund zase přiběhla do stanu a nechtěla vylézt. smajl A navíc ji páchlo z huby jakoby právě snědla mrtvolu nebo něco... Takže se to opravdu nedalo vydržet. smajl
Ale článek máš hezký... smajl

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

DiaVIP(Healthy_lifestyle)

Dobré téma i povedený článek, plusko ti patří zaslouženě. smajl Já bych se svým pejskem klidně spala, ale rodiče mi nedovolí mi ho mít ani doma, ale venku je mu taky celkem dobře. smajl

DiaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.